110 kilóról mennyi idő alatt reális lefogyni 55-56 kilóra?
32 éves nő vagyok, 170 centi magas.
Szeretnék sokat mozogni a fogyás alatt, de nem tudom, hogy erőltessem-e az elején vagy csak lassanként ahogy megy le a súly?
Erőltetés alatt azt értem, hogy a maximumig hajtom magam, tehát nem tudom ez mennyire lenne egészséges.
Nem fogyókúrázni fogok, hanem másképp csinálok mindent már 1 hónapja és jól megy, csak be kell jönnie a mozgásnak.
Étrendről nem kell írnotok, az rendben van, csak annyi érdekelne, hogy szerintetek mennyi idő alatt reális ennyit fogyni? Köszi!
Szia!
Nincsenek hormonális problémáim, könnyen fogyok és könnyen hízok, tehát ilyen szempontból "szerencsés" vagyok. Kb. 2 éve vagyok ilyen totálbrutál, előtte 4 évig "csak" brutál 85-90 között mozogtam.
Korábban versenyszerűen sportoltam nagyon sokáig, úgyhogy az alapok megvannak, remélem emlékszik még a testem milyen volt az. :)
Persze, tisztában vagyok vele, hogy a bőr elég béna lesz, és elgondolkodtam már rajta, hogy megműttetném-e a bőrt, de lehet, hogy majd nem merem és nem fog érdekelni, hogy ott lötyög, hacsak nem lesz valami masszívan zavaró, akkor elleszek vele, félek a műtétektől, ha nem vagyok beteg, inkább nem vállalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!