Csak én gondolom úgy, hogy a heti 1kg közhely abszolút nem reális?
A heti 1 kg nem azt jelenti, h az a csúcs, hanem egészségügyi szempontból az egy egészséges tempója a fogyásnak.
Másrészt rendben van, h te lefogytál, de majd nehogy visszajöjjön.
Az,hogy te nem tudsz szöveget értelmezni ,nem a tudomány problémája.
Lehet fogyni többet is,de zsírból,egészségesen,tartósan 0.5-1 kg a max amit lehet.
Kivéve ha extrém túlsúlyos van,akkor az elején lehet gyorsabb. Kiváncsi vagyok milyen sokat és mit eszel te,hogy 3 kilót fogytál egy héten.
Persze tudomány vs te,biztosan az előbbi a hülye,mert szerinted nem igaz :D
Úgyhogy válaszolok a kérdésedre: igen,csak te gondolod úgy,meg azok akik veled együtt koplalnak.
"Utolsó, nem azt szokták írni, hogy heti 1kg zsírt adsz le, hanem heti 1kg-t.."
Mert aki tudatosan fogy, az tudja, hogy a fogyás az zsírt jelent, a többi csak súlyvesztés. Ha neked az mindegy, hogy hogyan nézel ki, és csak az számít, amit a mérleg mutat, akkor igazad van. Ha viszont nem akarsz narancsbőrős, löttyed-lógós maradni fogyás után, hanem tónusos, feszes alakot szeretnél, akkor odafigyelsz arra, hogy a fogyás zsírból menjen, és közben ne építs le izmot.
Először is gratulálok az eredményedhez kérdező! Viszont tartsd szem előtt a következőket.
Az első 1-2 hétben gyorsabb fogyás is elképzelhető a "közhelyes" 1kg/hétnél. A fent említett vizes történet miatt. Ha véletlenül mégis fennáll az, hogy ilyen gyorsan vesztesz súlyt, akkor is azt javaslom, fogd vissza magad.
A lényeg az, hogy a lehető legkevesebb izmot veszítsd el a fogyás alatt. Ezt kis kalóriadeficittel, fehérjedús étrenddel tudod elérni.
Saját tapasztalatból mondom, hogy oda kell erre nagyon figyelni. További kitartást a célod megvalósításához!
juj nekem 1 hónap alatt 2 ment le, kössem fel magam?
majd gyere vissza pár hónap múlva, hogy tudod e tartani.
vagy ha olyan megváltó ötlet alapján csináltad, akkor megoszthatod velünk is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!