Lesérültem, hogyan tudnék mozgás nélkül lefogyni?
Kissé még fiatal vagy fogyózni, várj 16 éves korodig sztem. Én is kissé kövér voltam 15-16 éves koromig, észre se vettem és vékonnyá váltam akkor + elértem a végleges magasságomat is. Azóta is 180 cm 67 kg vagyok és ritkán sportolok 21/F
Ha mindenképp vékony akarsz lenni annak a normális étvágy a titka és ne egyél 3 órával lefekvés elött és napi csak egyszer tömheted tele magad valami kiadós kajával (1200-1400 kcal), ritkán nasizz de ihatsz sok bármilyen üditöt, inkább cukrosat mert az kevés kalóriával elmulasztja/elviselhetővé teszi az éhséget
nekem ez volt a taktikám, a tea miatt sose voltam éhes, de a fogakat is roncsolja :(
Khm, igyon cukros üdítőt, de teát ne, mert roncsolja a fogakat :D illetve aki a felülést javasolta, na azon már anyám is nevet :D
Szerintem most hagyd a diétát (leírnád nekem? kételkedem már , elég sokan vannak akik "diétáznak" de valójában koplalnak) vagyis inkább változtasd meg.
nem eszek cukros dolgokat, fehér kenyeret, rizst és krumplit helyette zöldségköretet
naponta háromszor eszem
Nana, ez már nem diéta. Diéta = rendezett étrend
Te maximum egészségesen étkezel, de a napi 3 étkezés kevés a szálkásítsához. Ajánlom a napi 5 étkezést, 3 óra teljen el köztük. Csináld meg az étrended, mert így nem lesz 100% a fogyásod. Úgy csináld meg mint egy órarendet :)
AJánlott a Sárga Kapszula c. könyv elolvasása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!