Most kezdetek mindent előlről? (többi lent)
Nem, kell semmit elölrl kezdened, butus. :-)
Az, emésztésedd megváltozott és gondolj arra, hogy ha nem olvadt volna le ez a pár kiló akkor most nem 52,2 lennél hanem minimum 55... Teljesen átlagos ha az ember "leesik a piramisról, kikerül a zónából"... Miért ne? Így a normális! NEM, kell emiatt depressziósnak lenni! Születésnap egyszer van egy évben (kivéve ha szökőévkor született az illető...) ne, úgí emlékez vissza erre a napra, mint például "Fogyóztam, bas.ki és akkor elrontottam mindent, utálom az ünnepeket!", hanem mint: "Nagyon jókat ettünk, tanulság volt jövőre nem csoki hanem gyümölcs torta lesz!" Na, és egy plusz infó: Aki depressziós az stresszel és a stressz több ételt kíván!
Na, most mit gondolsz? :-)
Amúgy hány centi/éves vagy? Mennyi a cél? Mert az 51 kiló egyáltalán nem sok... sőt!
:-)
Haha...:D :) köszönöm a válaszokat! Most valamivel jobban érzem magam:D és ami egyszer lement az elmegy még egyszer. Eldöntöttem!;)
Hát igen 51kiló nem hangzik soknak, de én emellé 157-158cm vagyok:/ és így máris rosszul hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!