Szénhidrátfüggő vagyok, tészták, csoki, cukros üdítő, csipsz, stb. Hogy tudnék lejönni róla?
Ezt mi honnan tudhatnánk? Valószínűleg van egy akkora lelki függőség, hogy mi mondhatunk szépeket, nem fog menni.
Én régebben ilyenkor megpróbáltam tartani egy ketogén napot, ami elrontva is 50g szénhidrátot tartalmazott és lelőtte a tomboló csokikorszakomat, de biztos vagyok benne, hogy nem mindenkinél célravezető ez :D
Nyilván valami mást kéne enned. Azt már tapasztaltam, hogy ha túl szénhidrátosan eszem, akkor még több szénhidrátra vágyom egy pontig... Szóval nem jó ötlet pl. sütivel kezdeni a napot (pedig az én sütijeim nem valami szénhidrátgazdagok, de az édesre is vonatkozik a fenti, legalábbis nálam).
Azt nem csodálom, hogy nem a salátát választod, az nem laktató étel, s konkrétan salátát én se ennék minden héten... (Nyers zöldséget számtalanszor, az más :P) Nemcsak saláta és "dzsuva" van :D Csak szeretsz valami értelmeset, nem? Az édességvágyra is több alternatíva van...
cukros üdítő helyett kezdetnek jó lehet pl. XIXO málnás limonádé (0.9 kcal/100ml)
ha pedig édességet kívánsz pl. csokit, akkor egyél helyette valamilyen édes idénygyümölcsöt, pl. almát, epret, szőlőt stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!