Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szénhidrátfüggő vagyok,...

Szénhidrátfüggő vagyok, tészták, csoki, cukros üdítő, csipsz, stb. Hogy tudnék lejönni róla?

Figyelt kérdés
mindig ezeket az egyszerű kajákat eszem, ha van saláta meg dzsuva akkor én a dzsuvát választom mert azt kívánom, pedig tudom hogy nem jó, csak szénhidrátfüggő vagyok, hogy lehet ezt megszüntetni? biztos van rá megoldás

2014. máj. 19. 16:40
 1/6 anonim ***** válasza:
mindenki szenved vmilyen függőségben. pia, drog, társ, étel... hát valami kell az életben.. szerintem nincsen olyanod aki neked kell és ezekkel pótolod... hidd el ha lenne, akkor nem érnél rá enni!!! így van ez.
2014. máj. 19. 16:45
 2/6 anonim ***** válasza:

Ezt mi honnan tudhatnánk? Valószínűleg van egy akkora lelki függőség, hogy mi mondhatunk szépeket, nem fog menni.

Én régebben ilyenkor megpróbáltam tartani egy ketogén napot, ami elrontva is 50g szénhidrátot tartalmazott és lelőtte a tomboló csokikorszakomat, de biztos vagyok benne, hogy nem mindenkinél célravezető ez :D

Nyilván valami mást kéne enned. Azt már tapasztaltam, hogy ha túl szénhidrátosan eszem, akkor még több szénhidrátra vágyom egy pontig... Szóval nem jó ötlet pl. sütivel kezdeni a napot (pedig az én sütijeim nem valami szénhidrátgazdagok, de az édesre is vonatkozik a fenti, legalábbis nálam).

Azt nem csodálom, hogy nem a salátát választod, az nem laktató étel, s konkrétan salátát én se ennék minden héten... (Nyers zöldséget számtalanszor, az más :P) Nemcsak saláta és "dzsuva" van :D Csak szeretsz valami értelmeset, nem? Az édességvágyra is több alternatíva van...

2014. máj. 19. 17:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Fokozatosan szokj le. Amikor én lemondtam a kenyérről, meglepően egyszerű volt. Azt mondtam, hogy mostantól nem eszek, és fél éve 3 szeletet ettem kb. összesen.
2014. máj. 19. 21:25
 4/6 anonim válasza:

cukros üdítő helyett kezdetnek jó lehet pl. XIXO málnás limonádé (0.9 kcal/100ml)

ha pedig édességet kívánsz pl. csokit, akkor egyél helyette valamilyen édes idénygyümölcsöt, pl. almát, epret, szőlőt stb.

2014. máj. 30. 16:14
 5/6 anonim válasza:
ja és azt elfelejtettem, hogy én is édességfüggő voltam, de mikor elkezdtem futni, valahogy már nem kívántam (futás után) és rájöttem, hogy csomószor csak azért eszem, mert unatkozom és ehelyett kerestem más elfoglaltságot, pl.zene, sport stb.
2014. máj. 30. 16:17
 6/6 anonim válasza:
Én is régebb rengeteg édességet fogyasztottam.Kissé kövér lettem és nem voltam megelégedve az alakommal.Inkább a lábaim voltak kövérek.Az édességről úgy szoktam le, hogy amikor megakartam enni, ránéztem a lábaimra, a combomra és már nem is kellett a csoki.
2014. máj. 30. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!