Mitől lettem tiszta hájas? (bőveben lent)
Figyelt kérdés
Az elmúlt 4 hétben normálisan mozogtam és ettem ,viszont mellete víz helyett is colát,fantát stb.-t ittam.Előtte vékony voltam de most a hasam tiszta hájas lett,a combom is lötyög,hatalmas tokám lett a fenekemről nem is beszélve.Előszőr is nem nagyon értem ,hogy mitől,hisz mozogtam.Talán a szénsavas üditőktől?!2013. jan. 22. 20:03
1/4 anonim válasza:
Egyértelmű nem?
Barátom bátyja 2 évig itta a a löttyöket( úgy kb alapból is 105 kiló volt), alztán áttért a gyümölcslére és hopp - 10 kiló 0 mozgás melett ;)
Amellett hogy függőséget okoz még "feltűnővé" is tesz ;)
2/4 anonim válasza:
Amiket felsoroltál azok tele vannak cukorral pontosan nem tudom de olyan 12-15g cukor van 1dl-ben.
3/4 Fanni makleit válasza:
A cukrozott üdítők azontúl, hogy baromira egészségtelenek, nagyon hizlalnak. Ha nagyon szereted az üdítőket válaszd az édesítőszerrel készülteket. Én is azt iszom és nem is vagyok elhízva.
Egy pohár (200ml) normál cola: 96 kcal, és 37g cukor van benne. A fantát nemtom de az is ott körül van
4/4 anonim válasza:
Ha képet küldenél tisztább kéoet kapnánk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!