Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány a sulinkban akibe szerelmes lettem! Szerintetek lehet köztünk még valami? Bőveben lent!
Figyelt kérdés
Én is belyövök neki, szoktunk beszélgetni, és egy buliba egész este velem volt, meg megint lesz egy bál ahol újra ezt tervezzük! Jah, és a barátjáról még egyszerse beszélt előttem!2010. jan. 9. 11:08
1/3 anonim válasza:
Hát lehet,hogy bejössz neki de lehet,hogy csak mint barát.
Nem nagyon kezdenék ki egy kapcsolatban lévő lánnyal,abból csak baj lehet.
Közeledj felé,de ne túl hevesen,vagy pofára esés lesz a vége.De lehet,hogy én értettem félre és a barátjáról még egyszerse beszélt előtted,jelentheti azt is,hogy nincs?Mert ha van és nem beszélt neked róla,még nem jelent semmit.
Vagy elhódítod a barátjától,vagy megvárod míg maguktól szakítanak.És akkor lehet vmi :)
2/3 anonim válasza:
Szerintem bejössz neki. Úgyhogy jó úton haladsz:)
3/3 anonim válasza:
az lenne a legtisztább ha beszélnél vele!mármint olyan kicsit komolyabb hangnem ben! elmondanád neki hogy te mit érzel és hogy ugy érzed hoyg te is bejösz neki!és hogyha ettől többet szeretnek veled akjkor a barátjárol le kellene mondani! mert ez igy nagyon gáz lenne!!ha eddig nem történt semmi akkor no para! de ha történt is ... akkor meg nagyon sürgösen bezsélj vele!! a brátjárol is mert ez nem lehet tabu!!! ha közeledtek egymáshoz akkor alap hogy semmi ne álljon az utba.. és a csaj felől is sztem elég önzőség ha ezt teszi!mármint hogy ott van neki az a pasi.. mint egy biztos pont!!he te nem jönnél ösze neki akkor pá és megy vissza!!!ezt az elején kell eldönteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!