Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne 20-30 kilót...

Hogyan lehetne 20-30 kilót fogyni? Mennyi idő alatt?

Figyelt kérdés

Lány vagyok, és hormonproblémám miatt, 100 kg. A betegségre szedem már a gyógyszert, így az orvosom azt mondta, most már bátran kezdjek hozzá a fogyókúrának, mert lesz hatása. A kérdésem az lenne, hogy hogyan? Volt már valaki akinek sikerült ennyit fogynia? Mennyi idő alatt? Mit csinált? A kérdésem még az lenne, hogy az én súlyomból ez hamarabb fog lemenni, mint ha 70 kg lennék?

A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm! =)

2014. máj. 19. 07:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%
maximum 3-4 hónap alatt lemegy, ha ráfekszel.
2014. máj. 19. 07:51
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
Én 101 kg voltam,most 69 vagyok.Sportolok:szobabicikli,úszás,jóga,súlyzózás,akármi; és sok vizet iszom!Hetente 5 nap,egy-másfél óra.Kitartás,sikerülni fog!
2014. máj. 19. 08:04
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó is mindent leírt, csak a lényeget nem, mivel 70%-ban a diétán múlik a fogyás. Ha egészségesen szeretnél ennyit fogyni, és hogy a bőrödnek is legyen esélye visszahúzódni valamennyire, akkor majdnem egy év kell hozzá
2014. máj. 19. 08:13
 4/12 anonim ***** válasza:
43%
Kedves 3-as.Én nem diétáztam soha és így is lefogytam!Bírom a sok okos laikust,aki nem ért hozzá csak bele*gat!
2014. máj. 19. 08:25
 5/12 anonim ***** válasza:
43%
Igenis van olyan aki nem tud diétázni.Inkább rengeteget sportolok,de megeszem amit megkívánok.
2014. máj. 19. 08:31
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Siman le lehet fogyni 20-30 kilot kb fel-3/4 ev alatt, csak fontos, hogy az akaraterod meglegyen. Ajanlom a kaloriabazis oldalt, nekem sokat segitett, sikerult egy ev alatt 36 kilot fogynom, amit azota is tartok. Oda kell figyelni, hogy keves szenhidratot (tesztas eteleket, kenyeret, peksutit, csokit, sutemenyt, stb keruld) es tobb feherjet (husok, hal, tojas, neha: kemeny sajtok, turo, cottage cheese) egyel, ebedre krumpli/rizs/teszta-koret helyett valassz parolt zoldseget vsgy salatat. Reggelire mehet egy szelet rozskenyer felvagottal (inkabb sonka), sok zoldseggel, zabkasa fahejjal, almaval, gyumolcsokkel, tojasrantotta sonkaval-gombaval, v amivel szereted. Tizoraira egyel egy gyumolcsot, ebedet mar irtam, uzsira is egy zoldseget v gyumit, esetleg egy joghurtot, vacsira pedig fott sonkat/tojast/hust/zoldseget egyel. Plusz napi min 2 liter viz (cukros lottyoket ne igyal-en neha szoktam light colat inni, de nem tul egeszseges, ugyh inkabb kerulom) es ezek melle nem art egy kus mozgast beiktatni, itt a szep ido, jo nagyokat lehet setalni, biciklizni, turazni, uszni!! Heti 2-3x erdemes, kb 1 orat mozogni. En ezeket csinaltam es sikerult! :)
2014. máj. 19. 09:54
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
szia kedves kerdezo! kb 15 eve epp 6 honap alatt fogytam 36 kilot, dietaval es mozgassal. 23 eves voltam a borom nem sinylette meg. es igen, nagyobb sulybol jobban mennek eleinte a kilok. azota eltelt sok ev, szultem is(nem mintha ennek sok koze lenne hozza), sok stressz ert es zabaltam mint egy diszno es most 105kilo vagyok es tiszta depi emiatt.... nagyon remelem , hogy vegre osszeszedem magam megint es lemegy az a randa zsir rolam... mindenkinek mas dieta jon be, en nagyon odafigyeltem mit eszem, nekem szigoru dieta nelkul nem megy..ami nekem bejott szemelyesen: egyszerre soha nem sokat enni, szinte semmi lisztes, a kajam 80%a zoldseg, gyumolcs tejtermek, hus...este 6-7 utan szinte semmi, nekem a tej nagy segitseg, mert eltelit.es bezony neha, par napot belekoplalgattam , aztan tartottam aztan megint 3-4 nap koplalgatas... (itt is ettem, csak kb delben utoljara es max 500kaloriat) jol le leszek pontozva, de nekem szemely szerint ez valt be!masnak mas.... kitartas, most ujra probalom en is ravenni magam, mert ez igy nem allapot, egy elo halott vagyok igy, nem ugy elem az eletem, ahogy tennem szivem szerint.... fel a fejjel! :)
2014. máj. 19. 09:54
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
7. vagyok es sportoltam, amig nagy volt a sulyom konditerem, uszas, sok gyaloglas, aztan amikor mar jobban birta a labam es 80kilo korul voltam minden este nyaron futottam fel orat minimum, de szep is volt... :) foleg, hogy epp akkor talalt meg a nagy l'amour :)
2014. máj. 19. 09:57
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
A kájálás az alapja, ha nem veszel vissza belőle nem sikerül, ehhez jön még hozzá a megfelelő testmozgás és akkor sikerül. A fogyás részben genetika függő is, az első hónap után megtudod mennyit sikerült leadod és utána megtudod, hogy mennyi az az idő, ami alatt le tudsz adni 20-30kg-ot, de javaslom, hogy ne siesd el a fogyást, tehát nem kell holnaptól csak zöldséget enned, mert így nem sikerülne.
2014. máj. 19. 10:52
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, mentek a zöld kezek, az első hozzászólónak véletlenül a piros ment, elnézésedet kérem a bénaságomért, de természetesen a Te válaszodat is köszönöm szépen!
2014. máj. 19. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!