Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mitől-mivel gyorsíthatnék a...

Mitől-mivel gyorsíthatnék a lassu anyagcserémen eredményesen?

Figyelt kérdés

Mindig is könnyen híztam. Nagyon könnyen.

Napi 800 kalóriás diéta és 2 óra mozgás mellett se fogytam.

Megnézték, a pajzsmirigyem normálisan működik,mégse fogyok vagy csak kínkeservesen.

Most szeretnék életmódot váltani,megszabadulni a kilóktól,de felkéne pörgetni az anyagcserém,mert így nem fog menni a dolog.

2009. dec. 28. 20:18
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
Éhgyomorra reggel körte, vagy banán vagy aszalt szilva és mellé egy pohár meleg tea üresen, utána 10 perc ugrálásféle mozgás. Napközben sok korpás és fehérjetartalmú kaja. Este pedig egy emésztést serkentő teával fejezd be a napot.
2009. dec. 28. 20:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Napi 800 kalóriával jó, hogy nem fogysz könyörgöm... Az emberi test nem hülye, ha koplaltatják akkor lelassítja az anyagcserét, hogy túléljen... Minél kevesebbet eszik valaki, és minél ritkábban, annál jobban lassul az anyagcsere. Napi 5-6 kis étkezés, egészséges táplálékokból, és felpörög 1 hónapon belül.
2009. dec. 28. 20:48
 3/6 A kérdező kommentje:

2.válaszolónak üzenem!

Napi 1500 kalóriáról kezdtem és dietetikussal együtt mentünk le 800 kalóriára, nem vagyok hülye,csak megpróbáltam ezt is,mert az ember kínjában már mindent kipróbál!

Sajnos keveseknek adatik meg gyors anyagcsere :(

2009. dec. 28. 21:25
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát a dietetikusnak csak gratulálni tudok...

A gyors anyagcsere nem adomány... Ha a hormonok rendben vannak, akkor semmi máson nem múlik, mint azon, hogy hányszor, és mit eszel egy nap.

Ebben az országban 10 millió ember van aki mindenhez ért... Az a dietetikus aki napi 800 kalóriával akar anyagcserét gyorsítani, az egyszerűen nem komplett...

Kérdezz meg bármilyen élsportolót, vagy azok táplálkozási tanácsadóit, vagy sportorvosokat. Ezek az emberek ebben élnek, nem csak beverték a tankönyvet, aztán osztják az észt. A jó közgazdászok milliárodosok, vagy legalábbis nagyon jó állásuk van egy jó cégnél. A hülyék meg tanítják...

20 éve foglalkozom élsporttal, és sok hülyével találkozom sajnos, akiknek papírjuk ugyan van, tapasztalatuk, hozzáértésük, gyakorlatuk viszont nincs.

2009. dec. 28. 21:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Könyörgöm!!! Ez a szegény elkeseredett ember, aki itt kérdez... már nem azért irogat ide, hogy bármit kérdez le legyen alázva! Azért, mert kérdése van. Ha valaki nem képes normálisan a kérdésre válaszolni, mi a francnak válaszol???? Nem egy idióta írta ki a kérdését, hanem egy elszánt ember, aki fogyni szeretne.

Kedves kérdező, bár én nem vagyok oly okos, mint az előttem szóló, de egy kis tapasztalat...

Sok savanyúságot ettem mindig a sovány husihoz, meg rizshez, ez takarítja a belekről a zsírt, így gyorsabb lesz az emésztés. Egészséges is és nem hízlal. Cékla, csalamádé, almapaprika, nekem ezek beváltak. Mindig ugyanannyi savanyút megettem, mint amennyi főételt.

Emellett, ha ki tudod hagyni a lisztes cuccot, főleg gyorsabb lesz. Szorítok Neked. Ja és régen volt a gyógyszertárban gyümölcskocka aszalt cuccokból, én 3 naponta ettem egyet, az is takarít...

2009. dec. 28. 22:58
 6/6 anonim válasza:
Néha-néha igyál meg este vacsi után max egy órával egy csésze májvateát. Reggelre tuti eredmény! (Tanács: azon a reggelen ne siess sehová! :)
2009. dec. 29. 17:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!