Sokat teszel azért, hogy egészséges legyél és jól nézzél ki?
Kinek mi számít soknak. Edzeni,sportolni szeretek szóval a 30-50 km-es túrák nálam is megvannak,heti 2x 8 km futás meg heti 2-3x1 óra súlyzózás és ez nekem nem megterhelő,élvezem. Kajálás terén az szintén nem nagy teher hogy pl kenyér helyett pufirizst vagy abonettet veszek,a gyümölcsjoghurt helyett natúrt,sok a zöldséges étel és pl főzelékeket rozsliszttel sűrítek. Cukros üdítőket soha nem ittam. Annyiban kellene változtatnom hogy kevesebb édességet kellene egyek meg kevesebb tejet kellene igyak,ez a kettő ami problémás.
19/L
No igen, édesség... Az még nem gond, jóféle édességek, de a napi pár/sok kávémat hanyagolhatnám (szerencsére nem stimulál, nem tud kialakítani fizikai függést, az ízéért iszom, de azt se kéne).
Az életmódváltás nekem se volt gond, csak én máshogy csinálom, mint az előző, kenyér és tészta helyett magkenyérfélék, tejtermék helyett olajos mag, rántás szezámmal, galuska mandulával és zöldség állandóan, nagy mennyiségben. Jóformán nem is tudok ebédet főzni úgy, hogy ne zöldségétel legyen. Bámulatos, mit össze nem lehet hozni pár táplálékcsoportból, sosem étkeztem egyhangúan, s ez most sem változott, csak finomabbá vált az étkezésem. Hogy mennyire egészséges hosszú távon, az majd elválik, de jobbat magam számára nem tudok.
"A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik"
Most mi van? Nem is volt olyan kérdés amire lehetne hasznos illetve nem hasznos választ adni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!