Szerintetek hogy sikerülhet? Valami jó tanács?
Figyelt kérdés
Idén fogytam 20 kilót 94-ről 74-re de még szeretnék 7-8 kilót nyárig. Ám hogy kevesebb a felesleg igy már egyre nehezebb, pedig mozgok, és a táplálkozásra is figyelek. Leginkább a hasammal vannak problémák. Köszönöm előre is a segitséget.2009. dec. 28. 17:01
1/2 A kérdező kommentje:
Ja az kimarad 17 176/74 f
2009. dec. 28. 17:07
2/2 anonim válasza:
tornázol vagy mit csinálsz?? mert ha igen akkor csinálj mindenből többet ameddig csak bírod vagy tovább mint ameddig szoktad
nekem nagyon bevált hogy betekertem az adott területeket pl comb, has és egyebek fóliával és jól felöltöztem tehát pulcsi is volt rajtam tornázás közben... mert minnél jobban meleged van annál jobban izzadsz és fogsz
csak utána ne felejtsd el pótolni az elvesztett vizet , igyál sokat utána de csakis vizet :)
sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!