Mitől ilyen vékonyak az ázsiai lányok?
En voltam par hetet Japanban es lattam mindenfele alkatu not, tehat az, hogy az azsiai nok vekonyak nem allja meg a helyet. Az igaz, hogy az azsiai rassz tulajdonsaga, hogy kisebb a csontozatuk, tehat ha egy azsiai non ugyanannyi izom es zsir van, mint egy nyugatin, akkor sokkal vekonyabbnak tunik. Es alacsonyabbnak.
Taplalkozas: rengeteg zoldseget es halat esznek. Igen, a rizs is resze az etkezesnek, de kozel sem szolgalnak fel annyit, mint mondjuk azt en a magyar haztartasokban lattam. Inkabb azon van a hangsuly, hogy sokfajtat egyenek es mindenbol egy kicsit.
Ez itt pl. egy hagyomanyos reggeli: [link]
Sok etteremben ettem, de olyan oriasi adagokat sosem raktak le elem, amit magyar ettermekben, kifozdekben szolgalnak fel.
Ergo: mennyiseg es minoseg.
Köszönöm a válaszokat! :)
És igaz, hogy nagyon szorgalmasak? (Pl munka stb)
Rosszkislány, az a tacsi baromira nem terjed itt.
Én vagyok az aki taichizik, a többi ember aki valami ilyesmi nevű edzésre jár még mindig nem tud megállni egy mezei boxolóval szemben sem, ergó én és néhány edzőtársam vagyunk akik Magyarországon taichizunk. Nem terjed, nem populáris. Pedig sok embernek hasznos lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!