Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kövér lányok, akik már gyerekk...

Kövér lányok, akik már gyerekkoruk óta kövérek! Ti nem haragszotok a szüleitekre, amiért elhizlaltak titeket?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor ezt kifejezésre juttattátok már a szüleiteknek? Mi volt a reakció? Hogyan dolgozzátok ezt fel magatokban, hogy tönkretettek titeket?
2014. máj. 11. 21:58
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Nem haragszom. De most, 3 gyerekes anyukaként, egyszerűen nem tudom megérteni, hogy miért volt jó édességekkel tömni.

Egyébként az én anyukám bánja és sajnálja.

Legalább arra jó volt, hogy az én gyerekeim ideális testsúlyúak lesznek, amíg van beleszólásom. :)

2014. máj. 13. 12:24
 32/33 anonim ***** válasza:
Nem, nem haragszom! Az egész családom duci! Világ életükben szerettek enni és nem igazán diétás kosztot. Kamaszként én is kövér voltam. Nyilván anyukám "jó" szíve is közrejátszott ebben. Gyerekként amit enni akartam, azt adott. De hogy ezért haragudjak?? Ugyan már! Amikor már az agyam megérett rá és tudtam,hogy le lehet fogyni is, meg lehet sportolni a kötelező tesi órán túl is, akkor megtettem. Le is fogytam szépen, évekre. Aztán terhesség előtt letettem a cigit, meg állapotosan is híztam szépen. Terhességem végére rettentően kövér voltam. De nem keseregtem, nem okoltam a géneket, vagy bármit. Csakis én tehettem róla. Elkezdtem odafigyelni a kajára, meg ismét sportolni és két év alatt leadtam 40 kg-ot!
2014. máj. 13. 14:43
 33/33 film+ válasza:
De, sajnos van genetikai oka, egyébként meg nem ők híztattak el, valószínűleg most is kövérebb lennél, mondjuk csak nem annyira, mivel lehet hoyg gyermekkorodban meg tudnak tőle vonni, de amikor már idősebb leszel, akkor már teljesen te irányítod magad, te állítod be mennyit eszel, te mosol hajatstbb...vagyis önálló leszel. Egyedül csak a saját hibád lehet, a szüleid sem akarták (gondolom), hogy a lányuk ilyen legyen.
2014. máj. 20. 16:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!