Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kövér lányok, akik már gyerekk...

Kövér lányok, akik már gyerekkoruk óta kövérek! Ti nem haragszotok a szüleitekre, amiért elhizlaltak titeket?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor ezt kifejezésre juttattátok már a szüleiteknek? Mi volt a reakció? Hogyan dolgozzátok ezt fel magatokban, hogy tönkretettek titeket?
2014. máj. 11. 21:58
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
31%

Nyilván de, tök jogosan.

Az nem is számít, hogy az átlag magyar szülőnek SEMMI táplálkozástudományi képzettsége nincsen, és minden egészségtelen sz.art rájuk erőltetnek 'egészséges' címszóval amitől persze kedves kislány te/ti elhíztok, de erről baromira nem a szüleitek tehetnek..

2014. máj. 11. 22:05
 2/33 anonim ***** válasza:
Elhiszem, hogy dühös vagy, de szerintem sem a szülők hibája. Annyira hibásak csak, hogy esetleg rossz példát mutatnak. Én vágtam már a szüleim fejéhez anno, de inkább azt, hogy engem csesztettek, hogy mit, hogy egyek, közben az ellenkezőjét láttam tőlük. Egy az egyben apám alkatát örököltem, akármit is eszek. Van egy kisbabám, pár hónaposan látszott rajta, hogy a kis teste az enyém, pedig a táplálását nem tudtam még elrontani, mert csak anyatejet kapott. Nem hiszem, hogy hibáztam. Bár örülök, hogy fiú lett. :)
2014. máj. 11. 22:20
 3/33 anonim ***** válasza:

Nem haragudni kell, hanem lefogyni és hoppsz, már ki is van javítva a hiba.

Ha valaki úgy éli meg a túlsúlyát, hogy az ennyire tönkreteszi, akkor miért nem szabadul meg tőle?

2014. máj. 11. 22:25
 4/33 anonim válasza:
0%

Vannak bizonyos embertípusok akikben genetikai okok szerepelnek e téren, na az szívás.

Fogyj le, sajnos a haraggal nem mész semmire, de megértelek.

2014. máj. 11. 22:28
 5/33 anonim ***** válasza:
18%
Nincs genetikai ok.
2014. máj. 11. 22:32
 6/33 anonim ***** válasza:

azért az nem úgy megy,hogy hoppsz és ki is van javítva.

a striára nincsen ellenszer,ahogyan a gyermekkori személyiségfejlődést is döntően befolyásolja ha dagiként,megkülönböztetettként nő fel.

2014. máj. 11. 22:35
 7/33 A kérdező kommentje:

Egyetértek azzal, hogy nincs genetikai oka, meg az utolsó válaszolóval is, hogy nem igaz, hogy olyan könnyedén megy a fogyás egy olyan egyénnek, akit nem szoktattak az egészséges táplálkozásra, normál adagokhoz, plusz a mozgás is hinyzott egész eddigi életéből. Nem lehet az ilyet csak úgy ripsz-ropsz megoldani.

Én nem tudnék úgy a gyerekem szemébe nézni, hogy miattam kövér. És nem pár kiló pluszról van szó, amit még rá lehet fogni a genetikára, hogy ilyen alkat, hanem igazi kövérségről 15-20 kiló pluszról.

2014. máj. 11. 22:40
 8/33 anonim ***** válasza:
22%

Te nem tudnál a gyereked szemébe nézni.

Gondolj azokra, akiknek felelőssége lenne hogy táplálkozási tanáccsal, életmód tanáccsal lássák el a lakosságot. Ők érdemben hibásak abban, hogy a magyar ember még mindig tej meg kenyérevő és beteg.

Orvosok, dietetikusok..

Hidd el nekik nincs lelkiismeret furdalásuk, akkor neked miért lenne a gyerekeddel, amikor te csak áldozat vagy ebben a játékban, szülőként.

2014. máj. 11. 22:47
 9/33 anonim ***** válasza:
0%

Kíváncsi lennék a válaszadók közt hány kövér kislány van :D:D:D:D

Amúgy semmi, de semmi értelme nincs a haragnak... egyszerűen semmi. Nem érsz vele semmit, csak neked lesz rosszabb.

Teljesen rossz úton halad az, aki a saját hibáit - amiért tenni is tudna - másra fogja, és mást hibáztat érte.

Felelősséget kell vállalni az embernek önmagáért.. és tenni is. Hogy jobb legyen neki.

Tönkretettek? Örülni kéne, hogy volt mit enni. Sok éhező családnak ne félj nincs ilyen problémája..

Nyilván kisebb korodban még "nem tudsz magadról", de ahogy nősz, azért csak kialakul már saját akaratod... nem a szüleid tehetnek róla. Ne hibáztasd őket. Hanem szeresd!

Nem is értem, hogy jött neked ez a gondolat, hogy szemrehányást tegyél nekik.

Szóval, több szeretet, megbocsájtás, világbéke. Ennyi.

És tegyél magadért, fogyjál le.

2014. máj. 11. 23:29
 10/33 anonim ***** válasza:
0%
Én mindig is kövér kislánynak éreztem magam, úgyhogy jó volt végre ilyen kérdéshez írni!
2014. máj. 11. 23:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!