Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kövér lányok, akik már gyerekk...

Kövér lányok, akik már gyerekkoruk óta kövérek! Ti nem haragszotok a szüleitekre, amiért elhizlaltak titeket?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor ezt kifejezésre juttattátok már a szüleiteknek? Mi volt a reakció? Hogyan dolgozzátok ezt fel magatokban, hogy tönkretettek titeket?
2014. máj. 11. 21:58
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

10:42-es vagyok.

Elhiszed, hogy sosem voltam boldog?

A kg megszabják az életem 5 éve, másra sem tudok gondolni, az életem így megy el, és egyszerűen sosem vagyok boldog, de tényleg nem.

2014. máj. 12. 12:50
 22/33 anonim ***** válasza:
Barátod van? Volt?
2014. máj. 12. 12:53
 23/33 anonim ***** válasza:
8%

Akkor több könyvet kell olvasni a boldogságról, többet kell foglalkozni a taoizmussal vagy a buddhizmussal, Istennel vagy bármivel, ami választ adhat a világ kérdéseire és a boldogságra.

Ezen felül érdemes lehet alkalmazni boldogtalanságra és táplálkozási zavarra, testsúllyal való kóros foglalkozásra jóféle pszichológust valamint az előző válaszoló által ajánlott ketogén étrendet, vitamin kiegészítést ugyanis a boldogtalanságnak sokszor abszolút anyagi, táplálkozással és életmóddal összefüggő oka van. Egy gyulladás az agyban és már eleve nem is lehet valaki normális, kiegyensúlyozott hangulatú.

2014. máj. 12. 12:54
 24/33 anonim ***** válasza:

88%

Az nagyon sokat ronthat az életkedveden, hozzáállásodon, ha a szüleiddel nem vagy jó kapcsolatban.

Sajnos az anorexiások egy része a szülei miatt esik bele... vagy inkább úgy mondom, hogy a hajlam megvan bennük, csak van mire/kire fogni, és aztán már annyira berögzül nekik ez, hogy csak erre tudják visszavezetni.

Sokban ront az nálad, hogy a szüleid nem kisérték, kisérik végig a gyógyulásodat.

Azért kérdeztem, hogy van e, vagy volt e barátod, mert sokat segíthet, ha valaki melletted van, és támogat.

Vagy bárki, aki fontos neked, és Te is neki.

Nagyon sajnálom, és szomorú amit leírtál.. :(

Ha gondolod, én szívesen beszélgetek veled. :)

2014. máj. 12. 13:08
 25/33 anonim válasza:

Nekem nagyon sok plusz kiló jött fel az elmúlt években mikor iskolát váltottam. Ezért nem okolom a szüleimet, depressziós voltam, és folyton az evésbe menekültem. Viszont, mikor 130 kilósan észbe kaptam, hogy te jó ég, és azt mondtam elég, ezért elkezdtem egy diétát összeállítani magamnak, a szüleim nem álltak mellém. Folyton mondják mekkora kövér vagyok, de most hogy belekezdtem és kitartóan csinálom folyton cseszegetnek, hogy miért ezt eszed, meg amikor én megeszem a saját adagomat akkor még tuszkolná rám a többi kaját, az egészségtelen sütiket stb. Komolyan nem értem, miért nem segítenek, ha belekezdtem, és szeretnék megszabadulni ettől a sok kilótól, ami tönkretette az életem.

Mikor elmegyek a szobámba tornázni, akkor is olyan szégyenérzetem van, nagyon rossz így erősnek maradnom, és folytatni a diétát, mert semmit nem segítenek, sőt inkább hátráltatnak.

szóval ez lehet nem ugyanaz, mint a kérdésben, de át tudom érezni, aki dühös, mert gyerek kora óta nem figyelnek a szüleik az egészséges táplálkozásra, és mozgásra.

2014. máj. 12. 14:57
 26/33 anonim válasza:

Én konkrétan torkon xarom hova pontoztok le, ami felettébb dühítő, hogy anélkül ítélkeztek, hogy utána jártatok volna a lehetséges alternatíváknak. :)

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. máj. 12. 21:36
 27/33 anonim válasza:
MinimorRris ...csalódtam benned.
2014. máj. 12. 21:37
 28/33 anonim ***** válasza:

Nincs nanoszekundum hogy ne csalódnék magamban.

A torkon xarós kifejezést lopom, nagyon felgma, nagyon tetszik! :)

2014. máj. 12. 21:43
 29/33 anonim ***** válasza:

Arra lennék kíváncsi, hogy a cikkekben felsorolt betegségek.. átlag emberek esetében és mondjuk hús-zöldségevők esetében milyen módon jelentkeznek.

Tehát mondjuk a paleósok is elduculnak ha bizonyos génhibák vagy a tárgyalt tényezők előfordulnak náluk?

2014. máj. 12. 21:47
 30/33 anonim ***** válasza:
Úristen.... XD Na már csak az kell, hogy kacsaszájjal pózoljatok a fürdőszobában... :DD
2014. máj. 12. 21:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!