Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek hány kiló lehet a...

Szerintetek hány kiló lehet a kép alapján?

Figyelt kérdés

171 cm vagyok,15éves.

és a kérdés az lenne,hogy hány kilónak tippeltek.

és mennyit kéne fogynom? mert tudom hogy szükségem van rá,csak nem tudom mennyit >.<

előre is köszi :)

[link]

[link]

2009. dec. 27. 20:05
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
100%
nem kell fogynod, nagyon csinos vagy.
2009. dec. 27. 20:10
 2/41 anonim ***** válasza:
100%
akkor már a fejedet minek satíroztad le? szerinted aki ismer, az ezalapján nem fog felismerni?...
2009. dec. 27. 20:10
 3/41 anonim válasza:
48%
Ahogy a második kép alapján látom,pont a derekadból kéne picit leadni. Mivel azonban pont azt takarod a képeken,nehéz megítélni.:-) Semmiképp ne fogyj, hanem tornázz, különös tekintettel a kényes területekre. Ugyanis nem mindenhonnan kell leadnod:)
2009. dec. 27. 20:12
 4/41 anonim ***** válasza:
100%

58. És Te is pontosan tudod, hogy nem kell fogynod egy grammot sem, mert csinos vagy.

De hadd jegyezzem meg, hogy elég szánalmas így felrakni a képeidet. A szándékod világosabb a Napnál is.

Ugye nem tévedtem nagyot?!

2009. dec. 27. 20:12
 5/41 A kérdező kommentje:

a 4.válaszolónak: öhm..voltam 10kilóval kevesebb,anorexiás voltam..és szerintem szörnyen kövér vagyok,de a szüleim/barátaim nem ezt mondják,de szerintem csak nem akarnak megbántani..ezért nem mondják meg hogy kövér vagyok..

a véleményeket pedig köszönöm,mindenkinek ment a plusz :)

2009. dec. 27. 20:17
 6/41 anonim ***** válasza:
62%
Vagy 5 kilót, hogy már legyen értelme, hogy felpakoltad magad ide.
2009. dec. 27. 20:17
 7/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem néztem meg a képeket.Mégpedig azért mert azt írtad anorexia....mindig kövérnek fogod magad tartani???
2009. dec. 27. 20:30
 8/41 A kérdező kommentje:

ha fogynék kb 15 kilót,akkor nem tartanám magam kövérnek :)

de ha megnézed a képeket,akkor te se fogod azt mondani,hogy vékony vagyok..hidd el :)

2009. dec. 27. 20:33
 9/41 anonim ***** válasza:
75%
emós pcsa
2009. dec. 27. 20:41
 10/41 anonim ***** válasza:
75%

Ha azt írom, hogy vegyél magadnak helyesírási szótárt, az nem jó, mert meglincseltek.

Ha azt írom, hogy dagadt disznó vagy, szintén nem jó, mert azt fogjátok hinni, hogy hülye liba vagyok.

Ha azt írom, egy beképzelt idióta tini vagy, lepontoznak.

Ergó semmit nem írok, csak tanácsolom a szerkesztőknek, hogy tüntessék már el az oldalról az ilyen szenzációhajhász, anorexiás (akik felettébb szeretnek dicsekedni a ténnyel, pff) tiniket, akik minden második nap felpakolnak magukról valami képet... (Nő az oldal forgalma, yeah.)

Tessék csak lepontozni, tessék csak kiforgatni a szavaim, állok elébe, egyszerűen csak most jött el az a pont, mikor azt mondom, meg kellene állítani a mélységes színvonalromlást. (Eddig is volt, nem tagadom, de már nagyon szúrja a szemem, bocsi.)

A kérdezőnek meg azt tanácsolom, menjen orvoshoz, ha ennyire 'anorexiás'. Ja, az anorexia betegség.

2009. dec. 27. 20:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!