Milyen fajta zsiregetzsírégető tablettat ajanlanatok insanity edzes mellé?
Figyelt kérdés
Szeretnek leadni kb 5kg-ot ill.feszesiten,es a vizsgaidoszakom miatt az otthon is vegezheto insanity edzest valasztottam amit jopar ismerosom is vegigcsinalt szep eredmennyel.szeretnem gyorsitani es latvanyosabba tenni az eredmenyt ezert az edzes es a dieta melle gondoltam a zsiregeto bogyot.nagyon sok fele van..kerlek tapasztalatok alapjan segitsetek valasztani valami hatasosat.2014. máj. 11. 02:30
1/4 anonim válasza:
A zsírégetőnek nevezett tabletták nem sokat segítenek a fogyásban, csak pár százaléknyit esetleg, ez leginkább a diétán múlik! De mivel vizsgaidőszak van, én egy termogén zsírégetőt választanék, mert az élénkít, pörget így legalább a tanulás jobban mehet. Hogy ebből kinek mi jön be az egyénfüggő is, nem mindenkinek ugyanúgy reagál a szervezete, de mindenképp nem árt egy fokozatosság, ha pl. 1 adag 3 kapszula, akkor először csak 1 kapszulával kezdeni, mert már lehet, hogy az is eléggé pörget és fokozatosan növelni csak (egy idő után hozzászokik a szervezet és már nem is igazán élénkít, mint ahogy a kávé esetén is).
2/4 anonim válasza:
Ja és ne ismeretlen internetes oldalról rendelj, hanem táplálékkiegészítő boltból vásárolj, vagy olyan táp.kieg. webáruházból, amire ha rákeresel sok véleményt találsz (pl. Shop Builder). valahol mindig van valamilyen akció is
3/4 anonim válasza:
Biotech Thermo Drine. Bár, én ezeknek nem vagyok a híve. 40 kgt fogytam, csoda bogyók nélkül. Edzéssel úgy, hogy mindent eszek, csak mértékkel.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat!:) igen, én is gondolkodtam a természetes úton, hogy zöld teás kúrával dobnám meg egy kicsit, de a zsírégetők pörgető ereje most nagyon jól jönne!
2014. máj. 11. 10:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!