Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Olvasta valaki Paul. McKenna....

Olvasta valaki Paul. McKenna. -. Le. Tudlak. Fogyasztani című könyvét?

Figyelt kérdés
Tegnap végigolvastam, és nagyon jó dolgokat írt benne, viszont nem igazán tartom reálisnak hogy akkor egyek mikor szeretnék. Hisz jelenleg úgy vagyok hogy egész nap egy falat sem megy le a torkomon, éjszaka meg mindent megtudnék enni. Szóval, működhet úgy is a technika ha megadott időkben eszek eleinte?
2014. máj. 7. 12:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem az a lényeg, mikor eszel, hanem hogy MIT eszel és MENNYIT, és mennyit mozogsz mellé. Nincsenek csodamódszerek, ha lennének, senki nem lenne kövér.
2014. máj. 7. 13:13
 2/4 anonim ***** válasza:
De. Ha te valamiért éjszaka ennél, akkor az bizonyára eltér a normális és átlagos, megszokott életritmustól (amikoris éjjel az ember jobb híján alszik, hiszen elvileg a sötétben még csak nem is látunk, nemhogy még táplálkoznánk) de nincs óriási jelentősége, egyél éjjel. Mint leírták nem mindegy mit eszel, esetleg hogy mennyit.
2014. máj. 7. 14:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Egyébként vannak 'csodamódszerek', és az emberek mégis kövérek és betegek. Miér? Mert így több pénzt termelnek és jobb rabszolgák, jobban megérik. A sertés is hízottan jó. Az átlagember is.

Azonban lehet tenni ellene, szabad tanulni és gondolkodni, és ki lehet fogni valamennyire a rendszeren. És meg lehet tanulni lefogyni, relative egészségesen élni.

2014. máj. 7. 14:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Amikor elolvastam, utána egy darabig fogytam, betartva a könyvben írottakat. Bármikor bármit megkívántam, akkor ettem, de lassan rágva, nagyon lassan! És amikor úgy éreztem, hogy elég, tényleg abbahagytam. Néha elég volt 1-2 falat. Nagyon figyelni kell arra, hogy valóban a gyomrod érezze az éhséget és ne az agyad. (pl mikor unatkozol). Szóval ha éjjel korog a gyomrod és éhes vagy akkor egyél. De csak addig, amíg úgy érzed, hogy már nem vagy éhes, nem jóllakásig. Szerintem így működik a dolog.
2014. máj. 8. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!