Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Paul McKenna új módszere "Le...

Paul McKenna új módszere "Le tudlak fogyasztani" Mi a véleményetek? A lényege:

Figyelt kérdés

1. Akkor egyél, amikor éhes vagy!

2. Azt edd, amit kívánsz, és nem azt, amit enned kell!

3. Tudatosan egyél, és minden falatot élvezz!

4. Hagyd abba az evést, amikor úgy gondolod hogy tele vagy, még akkor is, ha a tányéradon van még étel.

2009. okt. 8. 06:53
 1/5 anonim ***** válasza:
56%
Eddig a legértelmesebb elképzelés, csak nehéz betartani, különösen az utolsó pontot.
2009. okt. 8. 07:37
 2/5 anonim ***** válasza:
77%
Én ezzel fogytam eddig 7 kilót. És egyáltalán nem éhezem, azt eszek, amit kívánok. Mondjuk már nem hagyok a tányéromon kaját, inkább féladagokat rendelek, vagy szedek..Sztem érdemes kipróbálnod, mert tényleg működik.
2009. okt. 8. 07:37
 3/5 anonim ***** válasza:
49%

Az én módszerem:

1. Egyél amit akarsz és amennyit akarsz!

2. Ne a gép vagy tévé előtt rohadj egész álló nap, hanem menj ki futni reggelente, biciklizz a munkahelyedre és vissza, otthon tornázz napi 30 percet. Ne kocsival menj ki a WC-re is!

3. Ne állíts fel értelmetlen fogyási standardokat, vedd figyelembe a testalkatod!

4. Felejtsd el a fogyasztószereket, a MOZGÁS a kulcs!

Mindezt teljesen ingyen, és működik!

2009. okt. 8. 07:38
 4/5 anonim ***** válasza:
39%
Nekem ez azért nem válik be, mert én vagy rendesen fogyózom, vagy sehogy. Nálam az sosem jött be, hogy egyek ugyanúgy, de kevesebbet. Soha nem működött.
2009. okt. 8. 09:25
 5/5 anonim ***** válasza:
35%

1. Akkor egyél, amikor KELL

2. Edd azt, amire a szervezetednek szüksége van.

3. Tudatosan egyél és ne azért, mert finom.

4. Hagyd abba az evést, amikor megetted a szükséges mennyiséget (csak annyit rakj magad elé, amennyi szükséges és azt mind edd is meg)

2009. okt. 8. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!