Ha csak zöldségeket, húst (ebből vegyesen csirke, disznó, marha, hal, de kb 60 %ban csirkét) és tojást fogyasztok, számoljam a kalóriát?
Életmódot váltottam,félig-meddig súlyvesztés,formálódás céljából,na meg egészségem szempontjából főképp.
Amit tudni kell rólam: 2 hete folytatom ezt az étrendet,1 kilót fogytam (nincs nagy feleslegem ,napi 1 órát szobabiciklizek) ,jól ,fittnek érzem magam. Viszont kicsit aggaszt,hogy elég nagy adagokat eszem,ebédre általában 25-30 deka húst simán bevágok egy negyed fej jégsalátával,1 paradicsommal,retekkel.
Szerintetek a mennyiségre kell figyelni ? napi 2-3* eszem ( nem tudok 4-5-6szor enni,sosem tudtam,fáj a gyomrom és nem esik jól )
Némi olajos mag? Remek nass/pici étkezés/kiegészítés :)
A tojás is jó...
Vannak eléggé rejtett zsírok is, egy natúr lazac pl. nem csöpög a zsírtól, de azért elég sok van benne...
A zölségek is elég sok zsírt fel tudnak venni pl. leves vagy sült zöldség stílusban, úgy, hogy azért még kellemesek akkor is, ha nem a zsírban tocsogó ételeket kedveled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!