Mi a véleményetek (esetleg tapasztalatotok) a PEAK Pyruvate étrend kiegészítőéről?
Kb. annyit ér, mint az összes többi zsírégető. Egy pici pluszt hozzáad az edzés eredményességéhez, de az én véleményem szerint felesleges.
Helyette inkább egy jó fehérjeporra ruháznék be.
Én szedtem ezt a terméket, nem használt semmit.
Véleményezni akartam a peakshop oldalán, mint ahogy az emailben is kérik a rendelések után. Hát, mivel nem 5 csillagot adtam a terméknek, esetleg négyet, teljesen figyelmen kívül hagyták a (normálisan és tárgyilagosan megfogalmazott!) véleményem, azóta sem került be az értékelésem a többi közé. Csak azt teszik be, akik 4-5 csillagot adnak a terméknek!
a Peak termékek drágák és nem feltétlenül hatásosak... Én javaslok inkább scitecet, vagy valami mást.
Megjegyzem, úgy szedtem, hogy mellette minden nap edzettem és diétáztam, és még így sem hatott semmit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!