Kukoricapehelybe forgatott hal sütőben is jól megsül? Lehet sütőben is olaj helyett?
Én csirkét szoktam ugyanígy, viszont nemtudom panírként használod vagy csak megforgatod benne?
OFF: panír helyett: fűszeres kefír utána zsemlemorzsa vagy pehely >> a panír állaga UGYANOLYAN lesz minta tojás-liszt kombóé, az íze pedig ezerszer jobb.
#1: Ebben sok logikát nem látok, a liszt és a zsemlemorzsa kb. ugyanaz, a tojás pedig nagyságrendekkel jobb étel, mint a kefír. A tojás+olajos mag persze mindkettőt veri. Nem szeretek panírozni, mert macerás, de a szezám az nemhiába sokak favoritja a témában. A pirított szezám finom tud lenni, azt már sokszor tapasztaltam.
Gondolom, a misztikus egységnyi súlyra jutó kalóriatartalom minimalizálása jelenik meg az ilyen törekvésekben. Nekem nem szimpatikus sokkal többet főzni és enni, hogy megkapjam a jóllakáshoz szükséges kalóriámat (ami kevesebb zsírral eleve több szokott lenni), de nem vagyunk egyformák.
1. a hal nyersen ÉS bárhogy hőkezelve (nem elszenesítve) fogyasztható. Innentől kezdve nincs értelme azt kérdezni, hogy jól megsül-e, mert nyersen is fogyasztható a hús.
2. Van egy normális, jó étel: hal (sütve, nyersen, szinte mindegy). Miért kell keményítőt (kukorica) adni hozzá?
Ha panírozom, mert úgy finomabb akkor az előző válaszban leírt problémamentes panírt használok, biztos nem adok hozzá glutént vagy cukrot vagy tejet vagy mondjuk kukoricát (nem azért mert 12,5g kukorica egészségtelen, hanem mert elvben értelmetlen, hiszen pont ennyi mandulát is lehetne használni, kis mennyiség már csak nem olyan költség).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!