Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így sikerülhet lefogyni?

Így sikerülhet lefogyni?

Figyelt kérdés

160 cm,67 kg,17 éves vagyok.50 kg-ra szeretnék lefogyni.Ha minden másnap tornázok Rubint Réka Add önmagad! dvd-re,betartom a táplálkozási tanácsokat,és emellé futok minden másnap 1 órát,le tudok fogyni?Mennyi idő alatt?

17 L

2009. dec. 26. 13:37
 1/5 anonim válasza:
0%
ezek nagyon gagyi módszerek! elzárás 1 szobába,30 napra,vizen élni akkor lefogyol máskülömben ne is álmodj rólla!
2009. dec. 26. 13:53
 2/5 anonim ***** válasza:

Kár, hogy nem lehet kizárni azokat, akik csak beszólogatni járnak fel ide. Primitív szórakozás.

Szerintem egész jó programot állítottál össze magadnak, nem drasztikus, sokáig lehet tartani. Ugyanis ebben van a lényeg! Azaz ne akarj gyorsan sokat leadni, mert az vissza is jönne. Sok sikert!

2009. dec. 26. 14:04
 3/5 anonim válasza:
hülyeség ne hallgass rájuk ,le lehet fogyni csak be is kell tartani,énis azon vagyok igy a karácsonyi kilókkal:)menni fog sok sikert:)
2009. dec. 26. 15:12
 4/5 anonim válasza:

Ha tényleg komolyan csinálod, az első hónap után már lesz látható eredménye, az meg nagy lökést ad, és nem is fogsz többet kételkedni a módszered hatékonyságában. Szóval hajrá!

én 173 cm vagyok, és én is 67 kg-ról indultam, egy fél év alatt szabadultam meg 10 kilótól, bár kevésbé drasztikus módszerrel (majdnem minden nap tornázás + szénhidrátzabálás beszüntetése).

24/L

2009. dec. 26. 16:23
 5/5 anonim ***** válasza:

"160 cm,67 kg,17 éves vagyok.50 kg-ra szeretnék lefogyni.Ha minden másnap tornázok Rubint Réka Add önmagad! dvd-re,betartom a táplálkozási tanácsokat,és emellé futok minden másnap 1 órát,le tudok fogyni?Mennyi idő alatt?"

Ilyen fiatalon két-három hónap alatt meghozza az eredményt, feltéve ha _tényleg_ edzel minden nap/másnap ÉS tartod a szénhidrátmentes diétát.

2009. dec. 26. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!