Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Igy sikerülhet lefogyni?

Igy sikerülhet lefogyni?

Figyelt kérdés

Ugy sikerülhet lefogyni, hogy azt eszem mint eddig csak kevesebbet, pl. kistányérból eszek. De kiiktatom a cukrot, és a fehér kenyeret. És mellette naponta futok és tornázom is itthon. Mit gondoltok, mozgás vagy a helyes étrend járulhat hozzá a sikerhez?

Gyümölcsök közül almát kiwit eszek. Reggeli: pászka, vagy magas zsemle, mikor mi akciós. Tizórait nem szoktam enni. Mivel 9kor reggelizek. Ebéd mindig ami van, és akkor ebből ennék kevesebbet. Uzsonna midig valami gyümölcs. Vacsora túró és egy alma. Jó ez?

2011. febr. 26. 12:50
 1/3 anonim ***** válasza:
vacsorára már ne egyél almát !!!!!
2011. febr. 26. 13:13
 2/3 anonim ***** válasza:

szia!Nagyjából o.k.

Mindenképp naponta 5x egyél, reggelire jó amit írtál,pl ehetsz még graham kenyeret is,tízóraira egyél gyümölcsöt, ebédkor én is kistányérból eszem.Köret zöldség legyen de rizst is ehetsz keveset v. krumplit.Ne vonj meg magadtól mindent.Délután jó a gyümölcs este ehetsz tükörtojást zöldséggel vagy virslivel,kefírt,könnyű levest stb.

2011. febr. 26. 13:14
 3/3 A kérdező kommentje:
Az alma miért nem jó vacsira? Én valahol olvastam, hogy a lereszelt almát és azt összekeverem túróval
2011. febr. 26. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!