Ha alapból 1200 kalóriás szálkásító/fehérje diétát tartanék, de mondjuk 2-3 hetente "bezabálnék" az teljesen tönkretenné a fogyást?
Köszönöm a válaszokat!
Nekem ez az 1200 kalória, főleg így, hogy most vizsgákra készülök, és egész nap ülök, ez tökéletes. (Tudom, hogy nagyon fontos lenne a mozgás, rosszul is vagyok így, hiányzik nagyon a sport, de most pár hétig sajnos még ki kell bírnom, már nagyon várom, hogy vége legyen ennek az időszaknak.)
Kedves 3-as válaszoló, Neked viszont tényleg nem túl kevés az az 1000 kalória??? Nekem az még sport nélkül is az lenne! Megkérdezhetem hogy egy nap mit/mennyit eszel, hogy beleérj 1000 kalóriába és kibírd? Gratulálok az eddigi fogyásodhoz! Én 2 hét után, tegnap nem bírtam és bezabáltam vajas-mézes zsemlét meg csokikat meg fagyit, olyan jól esett :$ Ma 70 dekával többet mutatott a mérleg, eddig 3 kg ment le így is, mától folytatom újra, azonban hétvégén nekem is lesz még egy kajálós nap, mert szülinapom lesz, de utána visszafogom magam 3 hétre én is. Örülök, hogy másnál is működik ez a módszer! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!