Miért hízok attól amitől más fogy?
Ami ételeket az előbb írtál, azok jók, de írtad, nem teljesen OK az étrended, miket ettél eddig, ténylegesen? Milyen a makrotápanyagok aránya? Bár ez utóbbi nem tudom, mennyit számít, csak megkérdeztem. Hallottam már ilyenekről, mint Te, elég durva, mire képes egyesek teste. Én 2000 kalóriával fogytam egy ideig (annál kevesebbet nem tudtam enni), 163 centis nőként, nem túl sok mozgással... Igaz, nem gyorsan és csak amikor levittem a szénhidrátot, de akkor is. Mennyit ettél korábban s híztál-e tőle? Az anyagcsere érdekes kérdés. Én jól stagnálok, de úgy vettem észre, egy kis extra mozgás mindig beindítja a fogyásomat, úgyhogy lehet, hogy az segít az anyagcserén, merthogy a kalóriaégetése nem sok, az nem lehet az ok. Lehet, hogy ez nincs mindenkinél úgy, mint nálam, de egy kis plusz mozgás azért nem tűnik rossz ötletnek.
Én (elvileg, a megvalósítás már nem ilyen szép egy ideje) beiktatnék némi intenzív mozgást, megmozgatva a fontosabb izomcsoportjaimat... Mivel keveset eszel, szerintem nem árt tudatosítani az izmaidban, hogy meg akarod tartani őket, a megfelelő fehérjebevitel mellett... S a mozgás amúgyis jó, a mai ember túl keveset teszi, pedig megvan a maga haszna, több téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!