Sokat ettem ma?

Figyelt kérdés

2szer ettem ma

ebéd: 90 g párolt csirke mellett, salátával(káposzta, jégsaláta, répa), 2 retek, egy fél paprika, 2 koktél paradicsom, 20 g kígyóuborka

vacsora(most ettem): 30 g párolt csirkemell, 1 retek, a paprika másik fele, 2 koktél paradicsom, saláta és 100g párolt zöldség

2014. máj. 2. 16:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Az attól függ, mely szakaszában vagy az anorexiának. Egy kezdőtől még ez is cca. 300 kcal (saccoltam, amúgysincs meg az összes infó, de ez nem is fontos) is értékelhető teljesítmény, később azért már kissé sok.

Ha legalább látnám, hogy komolyan érdekel a dolog, mondanám, hogy egyél zsírt meg igazából minden más makrotápanyagot (de most zsírból kb. nullán állsz), de így értelmetlen.

2014. máj. 2. 17:24
 2/3 anonim ***** válasza:
X D
2014. máj. 2. 18:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Napi 5x kell enni!

Az egészséges étkezés az minimum napi!

A fogyásnak nem az a módja hogy nap 2x vagy 1x eszel!

2014. máj. 3. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!