Msot kezdtem el fogyózni és ma reggelire szerintetek nem ettem túl sokat?
2 sült tojás
fél paprika
1 kissebb retek
fél teljes kiőrlésű kifli
egy pohár karamell
Nem tartom jónak a gabonaevést és a tejes-cukros ételek fogyasztását (karamell).
Egyébiránt 2 tojás, FÉL paprika és egy retek elég kevés.
Persze fél kiflivel és cukrot tejjel (karamell) már lehet hogy laktató, így lehet elpalástolni a kevés minőségi ételt, ahelyett hogy több hasznos zöldséget vagy tojást eszel inkább keményítőt, glutént, cukrot meg tejfehérjéket fogyasztasz, így kapsz egy hízást segítő gyulladásfokozó étkezést.
Szerintem ugye ezért nem jó ez így. ás azt sem lehet mondani hogy sok, csak éppen a fele kaja értelmetlen és káros.
Asszem sulis menzás ittam utoljára. :D Nem rossz amúgy, megiszom, de nem tartozik a kedvenceim közé.
Pedig édesszájú vagyok! :$
Ha már itt arról van szó, ki mit változtatna, én kihagynám a kiflit és a karamellt s ennék 2-3 tojást (2 is jó, csak nagy és minőségi házi legyen), még párféle nyers zöldséget, plusz olajos magvakat, mert valamivel jól is kell laknom, 2-3 tojás zsírban sütve kevés. Édesszájú vagyok, de a datolyáimat délután eszem, mert akkor van hozzájuk kedvem. Mostanság nem esik jól a kevés szénhidrát, no. Tudomásul is veszem, hogy most se fogok fogyni. Legalább edzenék vagy sokat...
Kérdező, nem tudjuk, egyáltalán hányszor eszel egy nap, mennyire voltál éhes ésatöbbi. Csak a reggeli leírása kevés ahhoz, hogy tudjuk, sok-e. Az összetétel többünknek nem tetszik, persze ez a mi véleményünk, nem a Te életed. Maga a kalóriatartalom egész normálisnak tűnik számomra, bár ha mondjuk ez a legszolidabb főétkezésed és tízórai, uzsonna, nass is van, akkor valószínűleg sok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!