Mitől van az, hogy 3 éve elkezdtem fogyózni és leadtam 15 kilót?
Figyelt kérdés
aztán utána éheztettem magam és 52 kiló voltam most meg rendesen eszek sőt sokat is és 10 kilóval nehezebb vagyok de ugyanolyan vékony mint 52 kilósan hozzáteszem nőttem kb 5 cm-t de az mind1 ugyanazt a nadrágot hordom mint 10 kilóval ezelőtt2014. ápr. 13. 14:37
2/2 anonim válasza:
Sőt, még nőni sem kell, formálódik az ember, ha épp felnő. A párom a fogyása után évek alatt egy csomó kilót visszaszedett, de nem lett újra kövér, mert közben férfivá érett s hiába nem izmos, máshogy oszlik el rajta a súly, mint tiniként. Természetes, hogy megváltozik a test abban a korban, amikor felnő az ember, még a növekedési fázis után is, nemhogy közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!