Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hy szeretnék 1 honapallat le...

Hy szeretnék 1 honapallat le adni kb ojan 5-kilot hasrol és egy kicsit combrol is mit javasoltok mijen mozgást és étrendet kine csináljak?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 30. 23:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Heti 3-4x 45 perc futás/bicikli közepes tempón.

A szénhidrátbevitel leszorítása kell.Értsd NE egyél csokit,sütit,lisztet,fehér kenyeret,cukros dolgokat stb.

Napi 4 étkezés,sovány húsok,túró,zöldség,zabpahely..

2014. máj. 2. 19:26
 2/4 anonim válasza:
Elsősorban is tanulj meg helyesen írni!
2014. máj. 3. 14:21
 3/4 anonim válasza:
Egyél zöldséget gyümölcsöt,ne egyél zsírosat egészségtelent! Naponta 100 felülés és 3-4 km futás. Nálam bevált igaz,hogy én besegítettem vízilabdával.De a legjobb,ha átolvasol egy helyesírási szótárt.
2014. máj. 3. 21:56
 4/4 anonim válasza:

Szia..!:)

Pár hónapja nekem is ez volt a problémám, de most már ez a múlt.:) 2 naponta elmentem egy kicsit futni olyan 10-15 percet és hetente pár perccel meghosszabítottam az edzés.

Eleinte hamar elfáradtam, de hidd el nagyon hatékony. Ha nem szeretsz futni, biciklizz.!A kerékpározás nagyon erősíti a lábaidat. Napi szinten ha egy olyan 30-35 percet biciklizel teljesen jó:)

Ha hasról akarsz fogyni csinálj felüléseket, törzsdöntéseket, fekvőtámaszokat.Nekem ez vált be.

2 hónap után olyan jó alakod lesz.! Nincs semmi felesleg, csak erős izmok:)

Ami az étrendet illeti. "Mindent lehet enni csak mértékkel".De azért kerüld a sok csokit, az ilyen "agyoncukrozott" ételeket.Ja, és ne igyál kólát meg ilyeneket. Ha szomjas vagy igyál vizet (ne kólát) mert a víz a legjobb szomj oltó. :)

A fogyással kapcsolatban jó ha tudod, hogy nem egészséges heti 1 kg-nál többet "leadni". És mivel 1 hónap~4 hét, azt javaslom fogd egy kicsit hosszabb időre ezt az egészet.

Remélem tudtam segíteni:D

2014. máj. 23. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!