Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit igyak vasárnap?

Mit igyak vasárnap?

Figyelt kérdés

Fél éve életmódot váltottam, és a tavaly nyári fesztiválozások óta gyakorlatilag nem is ittam alkoholt. Most vasárnap viszont egy nagyon jó barátnőm születésnapjára megyek, amit egy kocsmában tart. Sokan leszünk, de nem elegem ahhoz hogy megbújjak valahol egy ásványvízzel, és ne kérdezzen senki semmit, meg hát koccintani is szeretnék a barátnőmmel az egészségére. Egy pohár italt fogok inni szépen lassan hog sokáig kitartson, nem akarok költeni és persze leinni se magam. A kérdésem az, hogy mi legyen az az egy pohár ital. A sör kizárva, nem szeretem. Az alábbiak között gondolkozom:

1. Vodka-narancs, jó minőségű vodkából és 100%-os narancslével,

2. Whisky-cola szintén jó whiskyből és zero colával,

3. egy kupica (4 cent) pálinka

4. egy pohár minőségi bor

5. hosszúlépés (1 deci bor, 2 deci szóda).

Szerintetek melyik lenne a legjobb? Nem az a kérdés, hogy hízok vagy nem, mert akkor se lenne semmi ha egyszer most berúgnék mint az atom, egyszerűen az egészségem szempontjából. A vodka-narancs felé hajlok amúgy. Esetleg ha van valakinek más ötlete nszívesen várom!

Köszönöm!

2014. ápr. 29. 11:02
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek! Amúgy meg nem a kalóriák miatt aggódom, hanem az egészségem miatt. Szívesen szerint egyáltalán nem innék soha, de mint mondtam szeretnék egyszer koccintani, mert úgy igazi az ünnep. Szilveszterkor is megittam egy pohár pezsgőt, csak akkor ugye nem volt ekkora választék most én döntöm el mit iszom, és szeretném a legkevésbé károsat. Többek közt bezabálni is ezért nem szoktam, holott egy nap ugye nem számít, de egy napból sok kis egy nap lenne és az már káros. :)
2014. ápr. 29. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!