Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit igyak vasárnap?

Mit igyak vasárnap?

Figyelt kérdés

Fél éve életmódot váltottam, és a tavaly nyári fesztiválozások óta gyakorlatilag nem is ittam alkoholt. Most vasárnap viszont egy nagyon jó barátnőm születésnapjára megyek, amit egy kocsmában tart. Sokan leszünk, de nem elegem ahhoz hogy megbújjak valahol egy ásványvízzel, és ne kérdezzen senki semmit, meg hát koccintani is szeretnék a barátnőmmel az egészségére. Egy pohár italt fogok inni szépen lassan hog sokáig kitartson, nem akarok költeni és persze leinni se magam. A kérdésem az, hogy mi legyen az az egy pohár ital. A sör kizárva, nem szeretem. Az alábbiak között gondolkozom:

1. Vodka-narancs, jó minőségű vodkából és 100%-os narancslével,

2. Whisky-cola szintén jó whiskyből és zero colával,

3. egy kupica (4 cent) pálinka

4. egy pohár minőségi bor

5. hosszúlépés (1 deci bor, 2 deci szóda).

Szerintetek melyik lenne a legjobb? Nem az a kérdés, hogy hízok vagy nem, mert akkor se lenne semmi ha egyszer most berúgnék mint az atom, egyszerűen az egészségem szempontjából. A vodka-narancs felé hajlok amúgy. Esetleg ha van valakinek más ötlete nszívesen várom!

Köszönöm!

2014. ápr. 29. 11:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%

A rövid nagyon nem jó, teli van cukorral.

Én hosszúlépést szoktam inni.

2014. ápr. 29. 11:09
 2/11 anonim ***** válasza:
Sört.(azért mert nem szereted).Igy nem fog fogyni nagyon.
2014. ápr. 29. 11:22
 3/11 anonim ***** válasza:
Bor vagy fröccs.
2014. ápr. 29. 12:07
 4/11 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Egy féléves életmód váltást (ha az tényleg minőségi változást eredményezett) nem vág tönkre egy pohár bor. Nyugodtan igyál annyit, amennyit akarsz. Akár az összeset szép sorban. Egy este NEM JELENT SEMMIT.
2014. ápr. 29. 14:51
 5/11 anonim ***** válasza:

Nem bízom a 100%-os narancslevekben, közük sem szokott lenni az igazihoz, amit Te préselsz... A kóla is túl mesterséges, a vizezést sem szeretem, úgyhogy én a bor és a pálinka közül választanék. Viszont itt Rólad van szó. Szerintem jóformán semmit nem számít, hogy a csekély italod konkrétan mi a fentiek közül (bár továbbra is fújok az első 2-re)... Válaszd, amit kedved van s érezd jól magad! Ha nem írtad volna, hogy koccintani akarsz, csak hogy mit szólnak a többiek, azt mondanám, ne igyál. Senki nem várhatja el azt tőled, s ha mégis, jogodban áll nem foglalkozni vele.

Aki azt írta, hogy a pálinka tele van cukorral... 4 cl-ben nincs olyan észvesztően sok, a tipikus fogyózók sokkal több cukrot szoktak enni naponta, itt pedig egyetlen alkalomról van szó, akár megehetne 12 szem datolyát is (amiben azért sokkal több cukor van, mint a 3. verzió pálinkájában), mégsem történne semmi különös.

2014. ápr. 29. 16:53
 6/11 anonim ***** válasza:

Fújsz első kettőre?

Ő tanácsot kért, hogy mit válasszon, én leírtam, hogy melyik a legoptimálisabb.

2014. ápr. 29. 17:05
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy gyümölcscukor, vagy alkoholban lévő cukor, a kettő két külön dolog.
2014. ápr. 29. 17:05
 8/11 anonim ***** válasza:

Amúgy is a csodás colás, narancsos rövidekre írtam a cukrot ;)

tessék most én fújok rád *fffúj*:D:D

2014. ápr. 29. 17:09
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem mindegy? 1 nappal semmit nem lehet elrontani. Én is megyek hétvégén vendégségbe és zaba lesz. Na és? Úgyis lemozgom, és egy nap nem csinál semmit..
2014. ápr. 29. 20:36
 10/11 anonim ***** válasza:

Milyen lehet egy ilyen emberrel bulizni egyébként, aki ilyeneken aggódik, hogy mennyi kalória van a piában. Én őszintén nem szeretnék ilyenekkel bulizi...

Ha buli van, buli van, ha disznó legyen kövér ;)

1 nap belefér

2014. ápr. 29. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!