Segítene nekem valaki diétákat és edzésterveket ajánlani?
Elsősorban olyanok tanácsára és véleményére lenne szükségem, akik sikeresen fogytak vagy értenek az ilyen dolgokhoz.
A súlyomhoz képest jó a testsólyom, viszont pár éve sokat híztam hirtelen, majd annak a nagy része is ilyen hamar távozott. Most pedig mondhatni csak háj van rajtam (nem arányosan ráadásul) amit szeretnék leadni.
A combomon és a fenekem nagyon sok felesleg maradt, sőt a fenekem (régen kerek volt) most nem is tudnám mihez hasonlítani, mert picit úgymond "lóg"/megereszkedett. Emellett lett úszógumim is, ami miatt nem igazán szeretek nagyon nyáriasra vetkőzni, mert elég gusztustalan. Hasamon is van felesleg, de az lenne a legkevesebb.
Alapvetően ezekre szeretnék elsősorban figyelni, hogy újra jó formában legyek, de azért persze nem ártana egy olyan edzés, ami mindent formában tart.
Tudom, hogy google ezekre sok mindent kidob, de mivel így is kipróbáltam pár dolgot és nem tudom, hogy még mik lehetnek tényleg jók, ezért szeretnék egy kis segítséget kérni.
20L
Nőknek legjobb: szénhidrátszegény, gluén-tejmentes étrend
Valamilyen erősítő edzés, nyújtás+gyógytorna + praktikus önvédelmi edzéssel egybekötni.
Nem mondom hogy nem jó a sárga kapszula, de nem értem ha valaki ezt elolvassa.. miért nem olvas akkor ennyi erővel 'evolúciós táplálkozásról' ?
Mert gondolom a kapszula mégis inkább sportolói szemmel, a sportolók által átvett hagyományok alapján közelíti meg a kérdéseket (nem mondom hogy rosszul) míg általánosságban a táplálkozás, életmódszerűen lehet hogy valamivel egyszerűbben is felfogható, megvalósítható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!