Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyhatnék 9 hét alatt...

Hogyan fogyhatnék 9 hét alatt 10-11 kilót?

Figyelt kérdés
Mindenféle tanács érdekelne. Viszont nem szeretnék koplalni és több órát kocogni egy nap. Valamilyen hatásos és egészséges módszer érdekelne. 17 éves lány vagyok 162cm és 64kg.

2014. ápr. 27. 20:44
 1/2 anonim válasza:

hát én kardióztam és emellé pont annyit ettem amennyire a szervezetemnek szüksége volt,nem voltam sosem teljesen jól lakva de nem is éheztem,pont jó volt.csak nehéz megállni a nasit és a kajának a túlevését,akaraterő kell hozzá rendesen.A kardióból sok van én ezt csináltam de először csak húsz percet bírtam aztán 5 perccel mindíg többet.ha ez a kardió nem tetszik rengeteg van még oldalt is!választhatsz onnan is mind hatásos én többet is kipróbáltam mikor unatkoztam de csak ezt használtam intenzíven.nekem így 1-1,5 hét alatt lement 3 kiló!azóta is tartom a súlyom csak már a kardiót befejeztem,futok,mert nem akartam többet fogyni de a mozgást meg nem akartam befejezni!sok sikert hozzá,izomlázra számíts egy két alkalom után.én először még ülni állni is alig bírtam nemhogy menni. :D bár lehet csak én voltam ilyen,de elég rossz volt de elmúlt! :)

itt a kardioedzés :

http://www.youtube.com/watch?v=xnM9chgA8wQ

2014. ápr. 27. 21:01
 2/2 anonim ***** válasza:

Ketogén étkezéssel elvileg lehet tartani a heti 1 kiló fogyást, akár még többet is. Elvileg, adott esetben.

A te tömegedből egy 10 kiló fogyás, időhatáron belül.. érdekes lesz.

2014. ápr. 28. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!