Hogyan fogyhatnék 9 hét alatt 10-11 kilót?
hát én kardióztam és emellé pont annyit ettem amennyire a szervezetemnek szüksége volt,nem voltam sosem teljesen jól lakva de nem is éheztem,pont jó volt.csak nehéz megállni a nasit és a kajának a túlevését,akaraterő kell hozzá rendesen.A kardióból sok van én ezt csináltam de először csak húsz percet bírtam aztán 5 perccel mindíg többet.ha ez a kardió nem tetszik rengeteg van még oldalt is!választhatsz onnan is mind hatásos én többet is kipróbáltam mikor unatkoztam de csak ezt használtam intenzíven.nekem így 1-1,5 hét alatt lement 3 kiló!azóta is tartom a súlyom csak már a kardiót befejeztem,futok,mert nem akartam többet fogyni de a mozgást meg nem akartam befejezni!sok sikert hozzá,izomlázra számíts egy két alkalom után.én először még ülni állni is alig bírtam nemhogy menni. :D bár lehet csak én voltam ilyen,de elég rossz volt de elmúlt! :)
itt a kardioedzés :
Ketogén étkezéssel elvileg lehet tartani a heti 1 kiló fogyást, akár még többet is. Elvileg, adott esetben.
A te tömegedből egy 10 kiló fogyás, időhatáron belül.. érdekes lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!