Mennyi fehérjére szénhidrátra és zsírra van szükségem ha diétázok?
Hogyan tudom kiszámolni hogy hány gramm fehérje, szénhidrát és zsírra van szükségem, ahhoz hogy fogyjak?
171cm 55kg
Már rengeteg oldalon néztem, és számolgattam, de mindenhol más eredmény jött ki, fogalmam nincs melyiknek higgyek.
Tudnátok esetleg valami tényleg, jő megbízható oldalt mondani, vagy valaki hozzáértő kiszámolná nekem?
Nem szeretnék egy edzőnek ezért fizetni hogy ezt kiszámolja nekem mikor magam is meg tudom oldani.
Előre is köszi, 17/L
Fix érték nincs. Senki nem tudja kiszámolni, Te mennyi milyen ételtől fogysz. Az emberek sokféleképpen fogynak, a makrotápanyagok arányát durván máshogy belőve, s ami az egyiknek működik, az egy ugyanolyan paraméterű másiknak nem, sőt akár ugyanannak az embernek sem élete különböző szakaszaiban...
Van a tipikus szálkásító diéta, ami testsúlykilogrammonként adja meg a makrotápanyagokat, de azt is lehet, sőt kell változtatni, ha mégse fogynál (a szénhidrátcsökkentést szokták javasolni, ha nem fogysz megfelelően, s a növelését, ha túlságosan fogynál. de máshogyan is lehet, az összkalóriabevitel sem mellékes).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!