Ez így jó mintanap?
Reggeli: Zabpehely vagy müzli tejjel
Tízórai: 1 db narancs
Ebéd: Rántotta, felvágott, paradicsom, illetve retekkel
Vacsora: Előtte citromos víz vagy limonádé vagy talán narancslé +joghurt kivivel
UI: Tegnap eléggé zöldség-dús napom volt,úgyhogy "kizöldségeztem" magamat e napra. Ezért próbálom most a Citrusos-Diétás napot... Beválhat az utóbbi?
Nem írsz mennyiségeket, de valószínűleg kevés a napi kcal beviteled.
A tejet erősen hanyagolnám és a joghurtot sem erőltetném diéta alatt.
Jó mintanap. Csak jusson eszedbe, hogy az így táplálkozó magyarok fele túlsúlyos, sok a rákos, cukorbeteg stb. :/
De nekem persze jó.
Kevésnek tűnik, tápanyagban pláne.
A müzli alattomos dolog, pláne ha cukros fajta, maradj a zabpehelynél, fehérjeporral együtt pl. nagyon finom, laktató zabkását csinálhatsz belőle (vízzel, nem tejjel).
Hús, hús, hús! A felvágott nyesedékhús, szója meg állományjavító, rendes húsokat egyél, azokból mehet jó sok. A zöldségek nekem se szívem csücskei, de minden nap kéne. A citrus-diéta hülyeség.
A narancslét te facsarod? Ha nem, inkább felejtsd el.
Ha így folytatod, amit itt leírtál, távjósolok neked a közeljövőben egy irdatlan nagy falásrohamot, farkaséhséggel.
A rántottát, zöldségekkel kivéve semmi jó sincsen ebben. Kevés is.
Amúgy meg, kikérem magamnak! Tipikus magyarbeteg vagyok, na de csak vacsorára eszek meg fél kg kenyeret, vagy reggelire, de akkor sem napi 3x! -.-
Na látod. Havi/heti is elég ahhoz, akkor meg minek csökkentsem? Ígyis-úgyis.. (riszálomígyisúgyis.)
Na pá! :*
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!