Hogyan tudnám a legdiétásabban elkészíteni a csirkemellet?
Figyelt kérdés
bármien megoldás érdekelne.2009. dec. 23. 17:28
1/7 anonim válasza:
Zacskoban sütöd,vagy zöldségesen megfőzöd.
2/7 A kérdező kommentje:
de a zacskoshoz is egy csomó olaj kell
Nem ?
2009. dec. 23. 17:43
4/7 anonim válasza:
A zacskóba nem kell semmi olaj,vagy zsiradék!
5/7 anonim válasza:
Én így szoktam csinálni:
Kotányi fűszersóval befűszerezem, kicsit állni hagyom és pár csepp olajon kicsit megsütöm, majd felöntöm kevés vizzel és puhára párolom. Így finom is, és diétás is.
6/7 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nagyon nagyon ciki de hogyan kell párolni? (Nézzétek el nekem 15 éves vagyok és mindent magamnak ekl csináljak főzéstől kezdve a z össze elintézni valón át. és van ralytam 9 kg felesleg szóval hátt. ) Kérlek segitsetek
2009. dec. 23. 18:48
7/7 anonim válasza:
Semmilyen olajat ne használj!
Csak vizet önts alá és fedd le, ha leforr róla önts utána kicsit. Alacsony nátriumtartalmú sót használj(bioboltokban kapható)
Köretnek zöldség, akár együtt is párolhatod, de a zőldségnek kevesebb idő kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!