Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 162-165 cm és 46 kg szerintett...

162-165 cm és 46 kg szerintettek kicsit sok?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 22. 16:22
1 2
 11/11 anonim válasza:

Miért kéne neki többnek lenni? Ne beszéljetek már hülyeségeket. 161 centi vagyok, 46 kg, vékony csontozattal, és teljesen nőies vagyok. Sőt, voltam már 51 kiló, de azt csak állandó édességzabálással tudtam elérni, és csupa narancsbőr voltam, nagy volt a combom (55 centi) és a fenekem (94 centi), míg a derekam 62 centi. Mikor rendszeresen sportolok, akkor 44-46 kiló vagyok, a combom 47 centi, a fenekem 88, és a derekam 58 centi, és a hozzám hasonló alkatú lányok is épp 45 kiló körül vannak.

Én most 46 kiló vagyok, és épp azon aggódom, hogy kocsonyás a lábam, és nem tudok rövidnadrágot felvenni, de mikor rendszeresen (heti 6-7 órát) bicikliztem, akkor is 46 voltam, csak feszesebb és formásabb voltam. Úgyhogy hiába a vékony alkat...sportolni kell. :)

23/N

2014. máj. 23. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!