Hogyan kezdjek neki a fogyókúrának? Mit tanácsoltok?
157cm/52kg. Kb 2 hónapom van lefogyni, mert akkor megyünk majd nyaralni.(47kg az álomsúly) ma van egy hete, hogy jobban oda figyelek arra, hogy mit eszek: csokit egyáltalán nem, az egyéb édességeket is elhagytam, zsemlét Úgyszint és már a kenyeret is hanyagolom, emellett nem eszek annyit mint régebben. Minden nap edzek, általában a Norbi kickbox-os videójára, de szoktam hasizom gyakorlatokat is csinálni illetve táncolok. Szobabiciklizi is szoktam, van mikor csak 10 percet és van mikor 40 percet.
De szeretnék kicsit komolyabban foglalz
Én voltam személyi edzőnél és ő elmondta hogyan kell ennem, hogy minden tápanyag meg legyen, én így eszek:
Reggeli: egy sima szendvics
Tízórai: gyümölcsök
Ebéd: ami itthon van (rizs/krumpli/kenyér/zsírok dolgokat kihagyom)
Uzsonna: müzli (nem cukros), zabpehely vagy gyümölcs
Vacsora: saláta
Én persze járok edzőterembe így több féle gépet használok, de mikor még nem jártam akkor itthon szobabicikliztem és felüléseztem, kicsit súlyzóztam és úgy is fogytam. Járj el biciklizni vagy futni ezek jók.
Én ezt az oldalt használom ami segít hogy naponta mennyi kalóriát eszek, és égetek el, betudod állítani a tervedet hogy mennyi idő alatt mennyit szeretnél fogyni: www.kaloriabazis.hu
Szerintem menni fog bőven az 5 kiló 2 hónap alatt, sok sikert! :) 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!