Nem túl gyors ez egy fogyókúrának? Hirtelen 3 kiló fogyás egy hét alatt úgy, hogy mindent egy csinálok mint ezelőtt.
Kalóriaszámlálással csinálom a dolgokat már egy éve. Napi 1300-1400 kcal-t eszem, de néha többet. Ezzel a dologgal heti 0,5-0,7 kiló között fogytam.
Magasságom és súlyom: 174cm/87kg.
Az utóbbi héten voltam 87. Ma, 7 nappal később meg már 84-et mutatott a mérleg úgy, hogy semmit nem csináltam máshogy mint előtte. Egyik napról a másikra szó szerint leesett rólam a nadrág. Egy hét alatt 3 kilót fogytam és ez folytatódik!
Mi a szösz?
- Minden nap 2 liter folyadékot iszom. (Ez általában cukormentes tea)
- Minden nap ötször eszem kevesebbet.
- Átlagos életmódot folytatok. (Nem sportolok külön, ahhoz még túlsúlyos vagyok)
Akkor hát megismételném a kérdést: Mi a szösz ez a felgyorsult fogyás? Több mint három kiló egy héten embertelen!
Mint említettem, nem most kezdtem a diétát, hanem egy évvel ezelőtt. Azóta folyamatosan csinálom. Eddig mindig a várt eredményt hoztam a kb. fél kilós fogyást, de ez megugrott az elmúlt héten és nem értem, miért.
2. válaszolónak!
De igen, két napja múlt el. Eddig nem vettem volna észre, hogy ez hatással van a fogyókúrámra de kíváncsi lennék a véleményedre!
Menstruáció után, közben néha nekem is eltűnik két kiló :) iszonyúan visszatartja a szervezet a vizet ilyenkor. Viszont én azt figyeltem meg, higy ha rendszeresen, heti 2-3 alkalommal sportolok, akkor kevésbé vizesedek el előtte.
Azért figyeld, és ha továbbra is heti 3 kilót fogysz,a kkor nem ártana egy kivizsgálás.
Szerintem is a menstruáció miatt van, előtte vizet raktároz a szervezet, utána pedig ürül, meg van még a vér is, de az minimális.
Ha feltételezzünk, hogy tényleg zsírból veszítettél, ahhoz nagyon nagy fizikai megterhelés és kevés kaja kellett, vagy valami belső ok, ami miatt sokat égetett a szervezeted. Utóbbi nem lenne normális. Nem akarlak baparzáztatni, szerintem nem lesz gond, de azért figyeld magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!