Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogyan? Utálok...

Mit csináljak, hogyan? Utálok enni!

Figyelt kérdés
Velem az van, hogy ha egyáltalán nem eszek semmit, nem reggelizek akkor egész nap nem is kívánom, és akár két napig elvagyok kaja nélkül! De tudom hogy ez nem vezet semmi jóra! Viszont ha szépen megreggelizek, megebédelek bármit is ettem max. dél után háromig bírom ki, hogy ne faljam fel a hűtőt! Vagy ne egyek egy kis nasit. Az egy kis nasival meg az a gond, hogy reménytelen: több lesz belőle. :( Neme hozzá sem szabad nyúlnom semmijen cukros dologhoz. Tegnap a tévében volt a Charlie és a csokigyár, na abba volt egy dagi gyerek és... olyan rossz volt nézni, mert pont magamra gondoltam. Szóval már nem is merek enni normálisan! Tudom hogy az lenne a jó ha napi 5-ször ennék kis adagokban, de utálok enni, és nem akarok ennyiszer, mert félek hogy több lesz!! Vagy hogy eleve túl sok!
2009. dec. 21. 18:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Ki kéne vizsgáltatni mi okozza.
2009. dec. 21. 18:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen vagyok. Furcsa, nem gondoltam, hogy ez mint jelenség létezik :D.

Én általában úgy kontrollálom, hogy reggel nem reggelizek (tudom, egészségtelen, de reggel egy falat se megy le a torkomon), viszont később sem zsíros kajákat vagy édességet, hanem igyekszem egészséges ételeket enni. A zsíros/olajos ételekkel az a baj, hogy lassan szívódik fel a gyomorban, így akár még másnap is hihetetlen éhségérzetet okoz. És igen, jól látod. Egyél naponta többször, keveset. Ha beáll rá a szervezeted, akkor majd jöhet a reggeli is.

Jó módszer a hűtó kirablása ellen, ha a hűtóajtóra kiteszel egy egészalakos képet magadról, úgy, hogy rá kelljen nézned, amikor kinyitod. Így látni fogod, mit veszíthetsz el :) (gyakran cseréld a képet, mert immunis leszel rá :P).

A másik, amit valamelyik filmben láttam, aza fényre röfögő malac. Zsupsz, be a hűtóbe, amikor kinyitod a hűtőajtót, röfögni kezd :D...

2009. dec. 21. 19:14
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
pont ez a szitu nalam is...csak sajnos amikor nalam is beall h 2 3 napig nem eszek utanna mar rosszul vagyok s muszaj ennem amit en is utalok...en at is utalom ha erzem h van vmi a gyomromba...a fenykepes modszert enis kikell probaljam:P
2009. dec. 25. 10:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is utálok enni, de nálam nincs olyan, hogyha eszek akkor zabálási roham jönne rám. Nálam olyan van, hogy ha mondjuk kicsit nehezebbet eszek, mondjuk 2 szelet vajas-kenyeret szalámival és egy pohár tejjel megeszek reggel 8 körül akkor délben még mindig ugyan úgy érzem mintha nyomná a hasam, délután 3-ig se változik semmi, csak annyi, hogy akkor meg elkezd korogni a hasam, de úgy, hogy szinte már görcsösen korog. Vagyis nincs éhségérzetem nem is kívánok semmit, mégis hangosan korog a gyomrom.

Van olyan, hogy fél órát állok a hűtő előtt nézem a kaját és nincs kedvem enni, pedig éhes vagyok. Nagyon sokszor van olyan, hogy vasárnap főzök a páromnak, ő hétfőn reggel elmegy messzire dolgozni, csak szombaton jön haza, szóval a vasárnapi kaját szerdán kidobom, mert megsavanyodik, vagy penészedik, mert egyszerűen ránézek, és úgy vagyok vele majd inkább később megeszem.

Ami a legrosszabb, az az, hogy hormonzavar miatt tini koromban híztam ahelyett, hogy megjött volna a menzeszem, és nem tudtam lefogyni azóta sem csak 20 kg-t, és mindenki aki rám néz és azt hiszi éjjel-nappal csak zabálok. Volt aki kijelentette, hogy nem kéne állandóan csokoládét zabálnom, akkor nem lennék ilyen kövér, amikor megmondtam neki, hogy allergiás vagyok a kakaóvajra akkor meg csak lapult.

Utálok enni, mégsem látszik rajtam. Van amikor már élni is utálok, főleg amikor látszik a velem szemben állón, hogy elítél mert kövér vagyok.

2014. nov. 11. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!