UTÁLOK kamionozni! Mit csináljak?
Régebben szerettem már nem. Keveset vagyok a családommal, fáradt vagyok, sok a veszekedés, jönnek a büntetések és szinte egész nap ideges vagyok néha. A kollégák jók őket szeretem csak..kivagyok. egyre többet megyek és egyre gyengébb a fizetés. tudom ne sírjon a szám más is van így vagy rosszabbul. más munkát már régóta keresek de nem találok. és nincs időm semmire. Utálom ezt az egészet már. tudok valamit csinálni?
29/F
bandika
Én egy levelező tanfolyamot javasolnék (mivel mindig úton vagy, és nem tudsz rendszeresen bemenni az órákra) és ha elvégeztél valamilyen képzést, akkor el tudnál vele helyezkedni.
29 évesen még nem késő, és újrakezdheted az egészet simán! Kitartás!
Ismerősöm is ebben a cipőben volt.Két három hétre is elment néha.Párja sem bírta.Keresett, és talált.Most egy olyan cégnél van, ahol csak 2-3-4 naposak az utak.Családbarát.
Szóval nem lehetetlen.
Én maximálisan megértelek!! Fuvarszervezéssel foglalkozok, és állandó kapcsolatban vagyok a szállítókkal- számomra fontos az ügyfelek pontos tájékoztatása az úton lévő áruról - de nap, mint nap tapasztalom, hogy idegesek, frusztráltak az állandó várakozások, estleges büntetések miatt. Sokszor próbálok nekik segíteni, együtt érezni, de az kevés.
Szerintem válts! Ha már erre a szintre eljutottál muszáj váltani, mert még a végig valami bajod esik.
Az ország mely részén laksz? Azért kérdezem, mert fontos szempont abban, hogy milyen területen vállalj munkát.
megértelek. nekem apukám kamionozik 18 éve, abból már 8 éve Olaszban. kb. 2 havonta jár haza...
ha régebb óta kamionozol, akkor gondolom van már néhány ismeretséged, érdeklődj! sok szerencsét.
16/L
"fuvarszervező" vagyok.
Hát...Borsod nem a lehetőségek "hazája"...
Szerintem menj el belföldizni, ha más nem területen nem találsz melót.
Saját gépjárműved van? Esetleg nem gondolkodtál abban, hogy egyéni vállalkozóként vállalj fuvarokat? Vagy nagyon megundorodtál ettől a munkától?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!