Csak én utálok temetésre menni vagy más is van így?
Holnap lesz a mamám temetése és már előre félek mert én valahogy a temetésen nem tudok sírni de nem gáz az h körülöttem mindenki sír csak én nem? Pl amikor a papám meghalt akkor este egy kicit sírtam aztán csókolom még utána se tudtam.
Érzéketlen vagyok vagy ez normális?
Szerinted van olyan normális ember, aki kedvtelésből jár temetésre?! Nem, senki sem szeret temetésre járni, mert az általában nem vidám dolog, de ez az élet rendje. Gyászolni meg lehet könnyek nélkül is, hidd el, ezért senki nem vet meg.
Részvétem a mamád miatt!
Én se tudtam sírni azon az egy temetésen amin voltam és nem is gondolnád mennyien vannak így! Rengetegen!
Azon a temetésen egyedül a hölgy anyjára, anyukámra emlékszem és a halott testvérére, hogy sírt, de a többiekre nem.
Amikor még fiatalabb 15-17 éves korom alatt én is sírtam, ha meghalt valaki akit ismertem és egyszer csak az is abbamaradt bármilyen közel is állt hozzám.
22/N
22/N
Nem, én kifejezetten szeretek!
Egyelek is meg,hát hogy kérdezhetsz ilyet? Senki sem szeret oda járni!
Részvétem a mamád miatt! Nem vagy érzéketlen. Belőled nem akkor jön ki, ennyi. Mit foglalkozol vele?
Nem szeretek temetésre járni, én alapból nagyon érzékeny vagyok. Nem sírtam, csak könnyek szaladtak a szemembe. Legközelebbi ismerősöm temetése két osztálytársam apukája volt. Addig még nem voltam katólikus temetésen és brutálisan megérintette az a rész (nem tudom a pontos nevét), mikor a pap elénekeli, hogy kiket hagyott itt az elhunyt, illetve hogy ittvan egy szerető gyermeke stb...
Nagyon szomorú volt az egész, s remélem, hogy a közeljövőben nem kell résztvennem ehhez hasonlón. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!