Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Annyira utalok itt lenni, de...

Annyira utalok itt lenni, de kotelezo. Mi legyen?

Figyelt kérdés

Kicsit ketertelmu a kerdes. Szoval csak nagyon rossz kedvem van es jo lenne ha felviditanatok. Sajnos minden nap egyre rosszabb kedvem van es nem tudok mit tenni. Sajnos 4-5 orakat tudok csak aludni, mert olyan a munkahelyem. Delelott es delutan egy irodaban vagyok este meg programokat csinalunk es vezenyelunk le hajnali 2-ig, utana meg keszulni kell a kovetkezo napra, mert hetvegen musicalt adunk elo. S minden nap igy megy ez. Animator vagyok. Utalom ezt az egeszet, mert hatalmas atcseszes ez az egesz, nem errol volt egyaltalan. Kihasznalas. Felmondani nem tudunk, mert sajnos akkor fizetnunk kell. Ennek az egesz gyotrelemnek szeptember elejen lesz vege.

Megorulok, nem birom mar kivarni.

Itt vagyok mar junius eleje ota.

Tokre be is vagyok mar lazasodva es ol az ideg, mert szar itt lenni. Egy elzart kempingben vagyunk, ahol semmit se tudunk csinalni.

2011. júl. 28. 12:17
 1/8 A kérdező kommentje:
El se tudjatok kepzelni, hogy mennyire gyulolom ezt a k...va k...szott sz...t. Nagyon hianyzik az alvas, de nem lehet aludni...s messze van meg a nyar vege. Mindenki lazas es beteg, de igy is dolgoztatnak minket. Nem tudunk mit tenni...haza akarok mar menni, de ki kell birnom. kerlek irjatok valami nyugtato gondolatot. Komolyan mondom, en mar probalkoztam mindennel. Nem tudom hogy birjam meg energiaval az ejszakazast (persze masnap reggel 8-kor keles). Tolom magamba a koffeint (KV) meg most elkezdtem zold teat inni hatha. Total szetmegy a szivem mar, de mashol eldolok egy helyben is...nem birom. Masok is igy vannak. Kivannak. Viszont nem lehet veluk osszefogni, mert nem olyan a csapat. Mindenki mas orszagbol van. Nincs akkora osszetartas...
2011. júl. 28. 12:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miért ne lehetne felmondani..Az unokahúgom s animátorként dolgozott,és ő is hasonló munkaidő beosztásban mint te.Neki is elege volt,hogy sokat melózik,így egyszerűen felmondott..ennyi..Olyan nincs,hogy te dolgozol,neked jár a fizetés,és ha kilépsz akkor neked kell fizetned..
2011. júl. 28. 12:33
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
van egy munkaszerződésed, ha nem tetszettek a feltételek, nem kellett volna elvállalni
2011. júl. 28. 12:36
 4/8 anonim ***** válasza:
90%
mi a fa.sznak mentél ki dolgozni animátornak?????????? olyan h.ülyék az emberek, mindennek bedölnek... azt hitted,hogy kint piros szönyegen fognak várni???? Mindenki külföldre akar menni,mert azt hiszik az jó, de itt az élö példa,remélem mások tanulnak belöle.
2011. júl. 28. 12:37
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem mondasz fel,itt egy jó hír:Már csak egy hónap!!!Eltelik egy kis idő,és már nem a lényeges dolgok között fogod említeni ezt az időt,ha eszedbe jut.Próbáld a szépet nézni benne.Mivel lettél több?Mit tanultál?Kivel ismerkedtél meg?Miért van hasznodra most ez a szenvedés álcába-bújt tanulás?
2011. júl. 28. 12:38
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
milyen ügynökségen át mentél ki? valami alaptapasztalatod volt hozzá?
2011. júl. 28. 12:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem se mondj fel. Már 2/3 részén túl vagy. Biztos h nehéz, meg nyár van, meg... de hamar eltelik a hátralévő idő. Tapasztalatokat gyűjtesz, keresel. Máskor is lesz még nagyon nehéz. Ne futamodj meg. Számold a hátralévő napokat, tűzz ki magadnak valami szépet szeptemberre. Hidd el eltelik az idő hamar. Kitartást türelmet kívánok.
2011. júl. 28. 15:56
 8/8 anonim válasza:

Szia!

Ezt az utat már én is megjártam szóval figyelj:

Életre szóló tapasztalatokhoz és élményekhez jutsz munkád során, jó barátokat is szerezhetsz stb..

Én mielőtt kimentem csak hebegtem habogtam angolul, mikor hazajöttem egyből letettem a nyelvvizsgát:)

Ahol én voltam ott is eléggé el voltunk szigetelve mindentől (Kos sziget Achilleas hotel) de a kollégákkal mindig összejöttünk meló után.

Muszáj szocializálódni különben sokkal nehezebb. Az én főnököm egy igazi szadista állat volt, de hát én is aláírtam a szerződést úgyhogy ha hazajövök túl korán buktam volna egy csomó pénzt.

A dayoff-okat maximálisan ki kell használni, skypolj haza az sokat segít :)

Lényeg: többet biztos nem megyek animátorkodni, de így visszatekintve két szemeszter között örülök hogy "kiugrottam" nyári szünetbe.

Ne add fel, mikor hazajössz mindenki hősként fog fogadni

és senki sem fogja tudni átérezni azt a boldog büszke érzést amit te fogsz érezni.

Sok sikert és sok szerencsét!!!

ndrw

2011. júl. 29. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!