Annyira utalok itt lenni, de kotelezo. Mi legyen?
Kicsit ketertelmu a kerdes. Szoval csak nagyon rossz kedvem van es jo lenne ha felviditanatok. Sajnos minden nap egyre rosszabb kedvem van es nem tudok mit tenni. Sajnos 4-5 orakat tudok csak aludni, mert olyan a munkahelyem. Delelott es delutan egy irodaban vagyok este meg programokat csinalunk es vezenyelunk le hajnali 2-ig, utana meg keszulni kell a kovetkezo napra, mert hetvegen musicalt adunk elo. S minden nap igy megy ez. Animator vagyok. Utalom ezt az egeszet, mert hatalmas atcseszes ez az egesz, nem errol volt egyaltalan. Kihasznalas. Felmondani nem tudunk, mert sajnos akkor fizetnunk kell. Ennek az egesz gyotrelemnek szeptember elejen lesz vege.
Megorulok, nem birom mar kivarni.
Itt vagyok mar junius eleje ota.
Tokre be is vagyok mar lazasodva es ol az ideg, mert szar itt lenni. Egy elzart kempingben vagyunk, ahol semmit se tudunk csinalni.
Szia!
Ezt az utat már én is megjártam szóval figyelj:
Életre szóló tapasztalatokhoz és élményekhez jutsz munkád során, jó barátokat is szerezhetsz stb..
Én mielőtt kimentem csak hebegtem habogtam angolul, mikor hazajöttem egyből letettem a nyelvvizsgát:)
Ahol én voltam ott is eléggé el voltunk szigetelve mindentől (Kos sziget Achilleas hotel) de a kollégákkal mindig összejöttünk meló után.
Muszáj szocializálódni különben sokkal nehezebb. Az én főnököm egy igazi szadista állat volt, de hát én is aláírtam a szerződést úgyhogy ha hazajövök túl korán buktam volna egy csomó pénzt.
A dayoff-okat maximálisan ki kell használni, skypolj haza az sokat segít :)
Lényeg: többet biztos nem megyek animátorkodni, de így visszatekintve két szemeszter között örülök hogy "kiugrottam" nyári szünetbe.
Ne add fel, mikor hazajössz mindenki hősként fog fogadni
és senki sem fogja tudni átérezni azt a boldog büszke érzést amit te fogsz érezni.
Sok sikert és sok szerencsét!!!
ndrw
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!