Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jartok, jartatok szules...

Jartok, jartatok szules felkeszito tanfolyamra? Ha azt szeretnem, hogy edesanyam legyen mellettem szuleskor, ot is vinnem kell? Ez kotelezo es hanyszor kell jojjon velem?

Figyelt kérdés
2010. jún. 3. 11:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekünk nem volt kötelező,de jártunk,amíg nem jött a H1N1,akkor felfüggesztették. Nekem anyukám és a párom is bent volt szülésnél. Jó dolog a felkészítés! Ha csak a légzéstechnikákat tanulod meg,már jól jártál. Nekem ezt sajnos itthon kellett megtanulnom! Szép, könnyű és gyors szülést kívánok!
2010. jún. 3. 11:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Én nem jártam felkészítőre. Nekem nagyon normális fogadott orvosom volt, a szülésznővel meg csak szüléskor találkoztam, de ő is rendes volt. Mindketten segítettek, mindig mondták, hogy mi fog történni és hogy mit csináljak. Életem legnagyobb élménye lett a szülés, mert a tanácsaiknak köszönhetően minden ment mint a karikacsapás. Nem érzetem a felkészítés hiányát. Bár én nem is tartottam a szüléstől. Szerintem ha kicsit aggódsz, vagy így nyugodtabb vagy, akkor menj.
2010. jún. 3. 11:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Én járok ilyen tanfolyamra.Nagyon hasznos dolgokat lehet hallani, tanulni. Ha az Anyukáddal fogtok szülni, nyugodtan vidd el őt is, nálunk is van egy-két lány, akinek az anyukája van ott. Sok sikert! :)
2010. jún. 3. 12:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok, bocs. Kapsz majd egy programtervet, melyik nap, milyen előadás lesz, aztán amelyik érdekel titeket, téged, arra mész el.
2010. jún. 3. 12:04
 5/6 anonim ***** válasza:

Én még csak most jelentkeztem, azt mondta a védénő, h előbb felesleges, kíváncsi vagyok, h milyen lesz, velem apuka jön;)

20hkm

2010. jún. 3. 14:37
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat!
2010. jún. 4. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!