Jartok, jartatok szules felkeszito tanfolyamra? Ha azt szeretnem, hogy edesanyam legyen mellettem szuleskor, ot is vinnem kell? Ez kotelezo es hanyszor kell jojjon velem?
Figyelt kérdés
2010. jún. 3. 11:14
1/6 anonim válasza:
Nekünk nem volt kötelező,de jártunk,amíg nem jött a H1N1,akkor felfüggesztették. Nekem anyukám és a párom is bent volt szülésnél. Jó dolog a felkészítés! Ha csak a légzéstechnikákat tanulod meg,már jól jártál. Nekem ezt sajnos itthon kellett megtanulnom! Szép, könnyű és gyors szülést kívánok!
2/6 anonim válasza:
Én nem jártam felkészítőre. Nekem nagyon normális fogadott orvosom volt, a szülésznővel meg csak szüléskor találkoztam, de ő is rendes volt. Mindketten segítettek, mindig mondták, hogy mi fog történni és hogy mit csináljak. Életem legnagyobb élménye lett a szülés, mert a tanácsaiknak köszönhetően minden ment mint a karikacsapás. Nem érzetem a felkészítés hiányát. Bár én nem is tartottam a szüléstől. Szerintem ha kicsit aggódsz, vagy így nyugodtabb vagy, akkor menj.
3/6 anonim válasza:
Én járok ilyen tanfolyamra.Nagyon hasznos dolgokat lehet hallani, tanulni. Ha az Anyukáddal fogtok szülni, nyugodtan vidd el őt is, nálunk is van egy-két lány, akinek az anyukája van ott. Sok sikert! :)
4/6 anonim válasza:
Az előző vagyok, bocs. Kapsz majd egy programtervet, melyik nap, milyen előadás lesz, aztán amelyik érdekel titeket, téged, arra mész el.
5/6 anonim válasza:
Én még csak most jelentkeztem, azt mondta a védénő, h előbb felesleges, kíváncsi vagyok, h milyen lesz, velem apuka jön;)
20hkm
6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat!
2010. jún. 4. 11:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!