Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » UTÁLOK kamionozni! Mit csináljak?

UTÁLOK kamionozni! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Régebben szerettem már nem. Keveset vagyok a családommal, fáradt vagyok, sok a veszekedés, jönnek a büntetések és szinte egész nap ideges vagyok néha. A kollégák jók őket szeretem csak..kivagyok. egyre többet megyek és egyre gyengébb a fizetés. tudom ne sírjon a szám más is van így vagy rosszabbul. más munkát már régóta keresek de nem találok. és nincs időm semmire. Utálom ezt az egészet már. tudok valamit csinálni?

29/F

bandika

2011. márc. 23. 18:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

"fuvarszervező" vagyok

Értem...így más a helyzet. Akkor azt javaslom első körben, hogy keress egy másik társaságot. Tapasztalatod van, lehetőségek szerintem vannak ezen a piacon. Biztos akad olyan vállalat, akik hétfőtől péntekig foglalkoztatnának.

Amennyiben nem találsz, akkor kezdj el azon tűnődni, hogy mihez lenne kedved. Tanulj, képezd magad, de semmi esetre nem keseredj el, és ne ess kétségbe! Amikor úgy érzed, eleged van ebből az egészből, jusson az eszedbe, hogy legalább van hol dolgozz, és van ahonnan minden hónapban megkapod a becsületesen megkeresett béredet!!

Sok erőt és kitartás!! Vigyázz magadra az úton!! :)))

2011. márc. 23. 19:05
 12/16 anonim válasza:

nem tudom, hogy merre laksz és azt sem, hogy az ország más részein mi a helyzet, de itt győrben száz kézzel keresik a buszsofőröket: korrekt fizetés, állandó munkaidő, itthonlét

gondolkodtál már rajta?

2011. márc. 23. 22:30
 13/16 anonim ***** válasza:

sziasztok.

bocsi hogy itt kérdezem,és egy kicsit hülyén jön ki de az apósom is ilyen fuvaros melot keress már hónapok óta.Volt sokáig a purinánál de elküldték mert leépítés volt.

esetleg nem tudnátok segíteni neki?köszi előre is aki ír

2011. márc. 23. 22:47
 14/16 anonim ***** válasza:
Én is a buszsofőrt akartam javasolni . Igaz sok a meló és sok emberrel kell kapcsolatba kerülni, de minden nap láthatod a családodat. Próbáld meg a Borsod Volánt, ha megvan minden papírod hozzá.
2011. márc. 29. 08:48
 15/16 anonim ***** válasza:
Egy időben a Borsod Volán vezetőségével jó kapcsolatokat ápolt faterom. Kérdezzek rá, hogy van-e még valami ismeretsége? Hátha...
2011. márc. 29. 09:09
 16/16 A kérdező kommentje:

Nem. nem akarok buszos lenni akkor inkább maradok kamionos..utálom a buszosokat :S

értek az autókhoz és szeretem is őket és gondoltam már rá h autószerelő legyek de nemtudom

2011. márc. 29. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!