Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha van egy ember akit utálok,...

Ha van egy ember akit utálok, de ő ezt nem veszi észre és abban abban a hitben van, hogy én birom őt akkor mit csináljak? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Szóval egy nagy gyökér.. és velem oszt meg mindent ami vele történik pedig nem is ismerem.. ő azt hiszi hogy mondjuk már kb 7-8 éve ismer.. pedig ló***aszt sem tud rólam.. most hogy küldjem el finoman a jó édes anyukájába sőt még annál is messzebb? Ugy hogy lehetőleg ne bántsam meg??? Előre is köszi a válaszokat
2011. márc. 30. 15:31
 1/5 anonim ***** válasza:
én is voltam ilyen helyzetben. ÉS megmondtam neki, hogy utállak, takarodj :D
2011. márc. 30. 15:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt ilyen. Megszakotittam vele a kapcsolatot, probaltam kerulni. Mar o sem keres. Eltartott eleg sokaig, mig eszrevette magat.
2011. márc. 30. 15:50
 3/5 A kérdező kommentje:
aha de osztálytársam.. elfejtettem említeni
2011. márc. 30. 15:58
 4/5 anonim válasza:
Legyél vele végtelenül utálatos, közben bizonygasd mennyire kedveled őt!
2011. márc. 30. 16:09
 5/5 pelgrim ***** válasza:
100%

Mi lenne ha valóban bírnád őt ? Ahelyett hogy elküldenéd nem tudom hova, érdeklődnél iránta, mert ahogy írod osztálytársad, lehet hogy csak nagyon felületesen de ismeritek egymást már talán 7-8 éve és ki tudja meddig fogtok még együtt lenni. - Jobb a barátság mint az ellenségeskedés.

Szerintem nagyon hamar lényeges változás léphet be ha ezt tapintatosan, jóindulattal és előzékenységgel próbálod ki.

2011. márc. 30. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!