Olyan buliba vagyok hivatalos, ahol napkeltéig nem sok ember megy aludni. Én viszont utálok reggelig talpon lenni. Hogy oldjam meg, hogy ne tegyenek rám megjegyzést, ha hajnali 1-2 körül aludni megyek?
Figyelt kérdés
2011. okt. 30. 17:30
1/3 anonim válasza:
Igyál kávét és nem fogsz aludni menni, vagy maradj a buliban addig ameddig az neked jól esik és menj haza, ilyen egyszerű az egész.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem a kávéról beszélek. Egész éjjel fennmaradni ahhoz semmi kedvem nincs.
2011. okt. 30. 17:40
3/3 anonim válasza:
Át "buliztam" a negyed életemet olyan a foglalkozásom. Ezer féle módon leléphetsz. Ha nagyon udvarias akarsz lenni akkor előre közlöd a meghívóddal, hogy másnap öt temetésre és három esküvőre vagy hivatalos, ezét korábban kell legnagyobb sajnálatodra távoznod. Vagy angolosan, feltűnés nélkül lelépsz. Ne hidd,hogy mindenki csak veled fog törődni a buliban! Ha netán mégis, akkor az egy rosszul sikerül éjszaka volt, Ne sajnáld, jó hogy eltűntél.Velem is előfordult x esetben. V...X
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!