Szerintetek mennyit kell még fogynom? Vagy inkább csak tartsam meg ezt e testsúlyt?
Szerintem alapól nem a súlyon(mint: kg) van a hangsúly, mert pl.: a csontsűrűségedet hol nézed? Az lehet kb.: 30-50 kilóig bárhol, attól függően hogyan tevődsz össze.
Szerintem aki mértékkel(tényleg tisztában van teste szükségleteivel) eszik és közben naponta mozog is valami (fekvő, futás, lépcsőzés stb...) akkor az egészséges 76kg-on.
Nekem pl.: egy szép lány ismerősöm akiről ki nem néznéd 70kiló fölött van 165 cm, de egyszerűen nem látod rajta, mert a csontjaiban van a súly.
Meg persze a izomnak nagyobb a tömege, mint a zsíré azt se feledjük.
Ezt Neked kell látnod, illetve eldöntened. Nekem 163/67-nél majdnem ugyanakkora volt a hasam, mint 80 kilósan, máshonnan fogytam inkább, úgyhogy eléggé látszik, hogy 163/60-nal se lennék a karcsúság közelében se (már ha nem szedek fel izmot.. sovány élből nem akarok lenni), pedig nem vagyok egy törékeny alkat és a mellem is nagy. Majd meglátom 10 kiló múlva. Megjegyzem, láttam már lányt, aki az én számaimmal szexi volt, pedig nem izmos, de neki jól álltak a plusz kilók, nekem nem és különben is, nekem némi izom tetszene jobban.
Szóval ez eléggé összetett dolog :) Ha nincs testképzavarod vagy túl elfogult szemed, a tükröt ajánlom.
(Én is stagnálok elég rég, de attól még nem akarok így maradni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!