Mennyi egy zsemle keményítő tartalma?
Hát ha van pénzed és időd nagy cégekkel pereskedni hajrá, de nem nyernél.
"1- 2 kapszula Carb Attack képes 50g keményítőt blokkolni, amely kb 200 kalóriát jelent. Ezek az értékek változnak az elfogyasztott étel minőségétől, az egyén bélműködési fokától, a stressz szinttől és a fizikai állapottól függően."
Lényegében ebből lejön, hogy nem várhatod, hogy neked garantálják a diétád sikerét. Tehát veszett ügy lenne.
Szerintem is költs inkább jó minőségű low carb fehérjére. És próbáld meggyőzni a nagyit, hogy neked ez fontos, és ha jót akar akkor csokinyuszi helyett vegyen neked tejsavófehérjét.
Arra azért kíváncsi lennék mi az a táplálék, amit nem nevezel szemétnek. Ugyanis a zöldségeket, gyümölcsöket vegyszerezik, a csirkehúsban hormonok, tápok, oltóanyagmaradványok vannak, a halak meg ciánosak. A tejről inkább nem beszélek. Tehát valójában mindenben lehet kételkedni, és valójában kell is.
Sajnos a hatékonyságáról nem sokat fogok tudni mondani, mivel nem fogom olyan rendszerességgel használni.
Egyébként akinek meg 7000 Ft nagy pénz, attól én kérek elnézést...
Amennyiben lehetséges a továbbiakban a feltett kérdésemre válaszoljatok légyszi, ami nem az volt, hogy mi a véleményetek erről a tápl kiegészítőről. Ha arra leszek kíváncsi majd megkérdezem.
Köszi annak, aki eddig is a kérdésemre válaszolt.
A kocogás meglesz, mivel sima cukor+zsír is van benne,és azt is le kell dolgozni. De örülök ha megvan a napi 3-5 km, nem szeretnék még egy fánk miatt órákat futni.
Ja, az istenített fehérjétől meg tiszta ragya lesz az arcom, úgyhogy abból meg köszi nem kérek.
Szóval még le is nézed azokat, akiknek 7000 ft sok pénz... pfff
Anyuci fizeti neked?
Ha neked a pénz nem számít nem szóltunk. Nem tudtuk, hogy egy milliomossal van dolgunk. Vagy szimplán van elég és nem te dolgoztál meg érte.
A zöldség, csirke minőségéről, nem lehetsz teljesen meggyőződve. De ezek legalább makro szinten értékes tápanyagok. Nézzük a feldolgozott élelmiszereket, azok minden szempontból szarok, mivel azok se bio alapanyagokból készülnek, hanem a vegyszerezett zöldség és hormonkezelt csirkéből, csak épp megfosztva minden értékes tápanyagtól. De te döntöd el mit választasz.
Légyszike ne mondd már meg, hogy mitől ragyás az én arcom,jó? Azt majd tudom én.
A Carb attac és az egészséges kajára költés között nincs összefüggés, úgyhogy nincs miről beszélni a "vegyél helyette rendes kaját", mivel ígyis mindenből a legjobbaat veszem meg, és semmi közötök hogy miből.
Nem hinném, hogy a "milliomosok" ki vannak tiltva a gyakorikerdesek.hu-ról. A provokatív hozzászólásokat meg lehet folytatni, de csak a moderátoroknak lesz több munkája.
Ha olyan nagy táplálkozás szakértők vagytok akkor meg lehet ám válaszolni a feltett kérdése is.
A provokatív hozzászólásokat meg lehet nyugodtan folytatni,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!